SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. június 11. 11:35

Hikvision ColorVu Turbo HD 5.0 kamerák

Az új Turbo HD 5.0 technológia fejlesztéseinek köszönhetően felülmúlja az összes eddigi HD analóg rendszert. Az új eszközök a nap 24 órájában színes és kristálytiszta képet rögzítenek, amely egyedülálló a TVI rendszerek körében. Továbbá a Deep Learning technológia az iparági átlagot meghaladó, magas szintű védelmi képességgel vértezi fel az eszközöket.


A ColorVu Turbo HD kamerák alacsony fényviszonyok között is képesek 0-24 órában színes képet adni. Egész napos színminőség-javító képességüket a nagy írisz és ED optikai üveg, tükröződésmentes diffúziós lencse, nagy érzékenységű pixelek, meleg színű kiegészítő fény és további videotechnológiai újítások biztosítják. A világosabb és jobb színminőségű videóképek segítenek megvédeni a Hikvision felhasználóit az illetéktelen behatolások ellen még akkor is, ha azok az éj leple alatt történnek.

Hikvision ColorVu Turbo HD kamerák hamarosan a RIEL kínálatában:

 • DS-2CE10DFT-F
 • DS-2CE12DFT-F
 • DS-2CE72DFT-F


 • RIEL Support:
  Amennyiben a bemutatott termékekkel kapcsolatban bármilyen műszaki kérdése merülne fel, keresse bizalommal a RIEL terméktámogató csapatát munkanapokon 8:00-18:00 óráig, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában