SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. július 10. 17:16

Az Uniview a videomegfigyelő világpiac 6. legnagyobb gyártója

Az IHS Markit professzionális kutatóintézet által kiadott 2017-es éves jelentés szerint a Uniview a videomegfigyelő világpiac 6. legnagyobb gyártója, 2,8% -os piaci részesedéssel. Ha a különböző termékkategóriákat nézzük, az Uniview az 5. helyet foglalja el a hálózati biztonsági kamerák és back-end videó megfigyelő berendezések területén, 4. a Linux-alapú felvevők terén.

Az utóbbi években a TOP 10 legnagyobb videomegfigyelő gyártó rangsorolása kevéssé változott. Az Uniview az egyetlen olyan cég, amely folyamatosan négy év óta egyre feljebb tud lépni. Az Uniview 2014-ben a 12. pozícióban állt, 2015-re a 8. helyre emelkedett, majd 2016-ban a 7.-re. Kínában a Uniview a 3. legnagyobb gyártó a videomegfigyelő iparágban.

Az IHS Markit arra számít, hogy a mesterséges intelligencia, az adatvédelem és az EU GDPR szabályozása kulcsfontosságú tényezővé válik a biztonsági ipar gyors fejlődésének ösztönzéséhez. Várható, hogy a globális videómegfigyelői piac 6% -kal fog növekedni a következő évben.

A Young B.T.S kft a hatalmas piaci potenciállal rendelkező gyártó nagykereskedőjeként most bevezető akcióban kínálja az Uniview termékeit partnereinek. Ha Ön is szeretne egy páratlan világsiker részese lenni, keresse a cég dedikált Uniview termékmenedzserét és kérjen ajánlatot!

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
06 (30) 8192 647

Forrás: Uniview, IHS Markit

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában