SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. július 10. 15:37

Új, bi—spektrumú kamera a Hikvisiontől

A Hikvision piacra dobta új, hő és látható fény tartományában egyaránt üzemelő (bi-spektrumú), fejlett – AI (deep learning) alapokon nyugvó - perevédelmi és tűzjelző analitikával rendelkező csőkameráját.
Az új IP CCTV kamerát (DS-2TD2615-7/10) a gyártó renkívül költséghatékonyként jellemzi. Az új eszköz hőkamera fele NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) 50mK (millikelvin), azaz ilyen felbontásban képes megkülönböztetni a különböző hőmérsékletű területeket.

Magától értetődően a kamera képes olyan jellegű riasztási funkciók kezelésére, mint egy adott hőmérséklethatár átlépése. A hagyományos kamerafél megléte a felvétel bizonyítékerejét, az élőkép hatékonyabb elemezhetőségét segíti. Az integrált mikrobolométer (hőképalkotó szenzor) 160 × 120 pixel felbontású (kimeneti felbontás: 320 × 240).

Forrás: Hikvision Europe

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában