SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. augusztus 28. 11:54

Az Intellio kamerarendszer otthonra is, egyedi kedvezménnyel

Az IntelliHome kamerarendszer elhozza az otthonokba az intelligens iparági megoldások megbízhatóságát és könnyű kezelhetőségét:
 • IVS video menedzsment szoftverrel vezérelhető      kamerák és rögzítés
 • Riasztás mobil eszközökön push üzenettel
 • Saját számitógépről menedzselhető videorendszer
 • Nem kell külön NVR eszköz a felvételek tárolásához


 • Az Intellio Orio kameráira és IVS4 szoftverére épülő IntelliHome rendszerével a hazai márka visszatér a lakóingatlanok védelmének piacára.

  Intellio Home megoldás tartalma:
 • 4 db Intellio Orio kamera (a kamerák száma igény esetén      tovább bővíthető)
 • IVS4 menedzsmentszoftver
 • IMC4 mobil applikáció (Android és iOS készülékekre)


 • A rendszer egyszerűen és költséghatékonyan telepíthető. Kiépített internet hálózat megléte esetén a kamerák felszerelését követően az ingatlan tulajdonosa az Intellio Video System használatával saját számitógépéről menedzselheti otthona biztonsági rendszerét és annak merevlemezén tárolhatja a menteni kívánt felvételeket.

  A felhasználó az IMC4 mobil applikáción keresztül azonnali riasztást kap az otthonában bekövetkező eseményekről. Okostelefonján, vagy tablet készülékén távolról is betekinthet az élőképbe, vagy visszajátszhatja a kamerák által készített felvételeket.

  A magyar tulajdonosi háttér és a több, mint egy évtizede fejlesztett egyedi titkosítási algoritmus az Intellio esetében garantálja a magánszféra védelmét. Egy Intellio rendszer által készített és tárolt felvételeket csak az ahhoz kiadott, egyedi kulccsal ellátott IVS szoftver képes feldolgozni. Ez a működési elv biztosítja, hogy az élőképhez és a tárolt anyagokhoz egyaránt csak azok jogos tulajdonosa férhet hozzá. A felvételeket még másik IVS szoftver sem képes lejátszani, ez természetesen még a gyártónak sem áll módjában.

  Az alapcsomagban lévő négy darab 1,3 megapixel felbontású dome kamera felár ellenében további kamerákkal bővíthető. A rendszer működéséhez a kiépített hálózati kapcsolaton kívül csupán egy PC vagy laptop szükséges*. Az adattároló méretét minden esetben az ügyfél saját igényei határozzák meg. Az Intellio Home rendszer akár box-, vagy csőkamerákkal is megvásárolható, 12 hónap gyártói garanciával, limitált darabszámban.

  Bővebb információ


  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában