SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. augusztus 28. 11:54

Az Intellio kamerarendszer otthonra is, egyedi kedvezménnyel

Az IntelliHome kamerarendszer elhozza az otthonokba az intelligens iparági megoldások megbízhatóságát és könnyű kezelhetőségét:
 • IVS video menedzsment szoftverrel vezérelhető      kamerák és rögzítés
 • Riasztás mobil eszközökön push üzenettel
 • Saját számitógépről menedzselhető videorendszer
 • Nem kell külön NVR eszköz a felvételek tárolásához


 • Az Intellio Orio kameráira és IVS4 szoftverére épülő IntelliHome rendszerével a hazai márka visszatér a lakóingatlanok védelmének piacára.

  Intellio Home megoldás tartalma:
 • 4 db Intellio Orio kamera (a kamerák száma igény esetén      tovább bővíthető)
 • IVS4 menedzsmentszoftver
 • IMC4 mobil applikáció (Android és iOS készülékekre)


 • A rendszer egyszerűen és költséghatékonyan telepíthető. Kiépített internet hálózat megléte esetén a kamerák felszerelését követően az ingatlan tulajdonosa az Intellio Video System használatával saját számitógépéről menedzselheti otthona biztonsági rendszerét és annak merevlemezén tárolhatja a menteni kívánt felvételeket.

  A felhasználó az IMC4 mobil applikáción keresztül azonnali riasztást kap az otthonában bekövetkező eseményekről. Okostelefonján, vagy tablet készülékén távolról is betekinthet az élőképbe, vagy visszajátszhatja a kamerák által készített felvételeket.

  A magyar tulajdonosi háttér és a több, mint egy évtizede fejlesztett egyedi titkosítási algoritmus az Intellio esetében garantálja a magánszféra védelmét. Egy Intellio rendszer által készített és tárolt felvételeket csak az ahhoz kiadott, egyedi kulccsal ellátott IVS szoftver képes feldolgozni. Ez a működési elv biztosítja, hogy az élőképhez és a tárolt anyagokhoz egyaránt csak azok jogos tulajdonosa férhet hozzá. A felvételeket még másik IVS szoftver sem képes lejátszani, ez természetesen még a gyártónak sem áll módjában.

  Az alapcsomagban lévő négy darab 1,3 megapixel felbontású dome kamera felár ellenében további kamerákkal bővíthető. A rendszer működéséhez a kiépített hálózati kapcsolaton kívül csupán egy PC vagy laptop szükséges*. Az adattároló méretét minden esetben az ügyfél saját igényei határozzák meg. Az Intellio Home rendszer akár box-, vagy csőkamerákkal is megvásárolható, 12 hónap gyártói garanciával, limitált darabszámban.

  Bővebb információ


  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

  A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.