SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. augusztus 28. 12:23

Dahua HAC-HDW2241T-A

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: DAHUA Technology
Figyelem! Újdonság! Új HDCVI Starlight széria megjelenése a Dahuánál!

Dahua HAC-HDW2241T-A fix lencsés Starlight HDCVI Eyeball dóm kamera

 • Starlight fényérzékenység (0.004Lux/F1.6, 30IRE, 0Lux IR      on)
 • Smart IR, maximum 50 méter infra távolság (2db IR led)
 • 120dB valós WDR kezelés
 • 2.8mm fix íriszes lencse (110°/F1.6)
 • HDCVI és CVBS videó jelkimenet (DIP kapcsoló)
 • Audió interfész (váltható beépített mikrofon és audió bemenet)
 • DC12V +/- 30% kamera feszültség tűrés


 • A Dahua Technology által kifejlesztett HDCVI Starlight széria HAC2241 modelljeinek és fejlesztéseinek köszönhetően, a megszokott HDCVI előnyökön felül bevezetésre kerülnek 0.004Lux fényérzékenységgel, beépített mikrofonos és audió bemenettel rendelkező kompakt fix- és motorizált lencsével ellátott kamerák.

  Eddigi portfóliónkban a felső projekt termékek esetében voltak adottak ezek a lehetőségek. A 2241 –es széria piacképes áron teszi elérhetővé a kitűnő éjszakai képet és a hangrögzítést.

  Beépített mikrofonnal és audió bemenettel általános esetben csak dóm kameráknál találkozhattunk. Most ez megváltozott. A Dahua HAC2241 széria dóm és cső kompakt kamerákkal egyaránt elérjük ezt az opciót. Azon kívül, hogy a cső kamerák is támogatják ezt, a belső OSD menün keresztül minden audiós („-A”) kamerában mi választhatjuk ki a hang forrását (beépített vagy külső mikrofon). Emellett ugyanazon a koax kábelen keresztül juthatunk el rögzítőnkhöz, mint amin a videó jelet is!

  Ezen fejlesztések mellett se felejtsük el a HDCVI előnyöket, az akár 800 méteres elérhető kamera távolságot, a valós WDR-t, a széles feszültség tűrést (DC12V +/-30%) és természetesen a Starlight és hang adottságokat.

  Páger Janó
  Dahua termékmenedzser  Dahua megoldásokat keresse a Novosec Security Kft. üzleteiben vagy hívja kollégáinkat a www.novosec.hu weboldalon található elérhetőségeken!
  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában