SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. szeptember 8. 7:02

2N integráció a Genetec Security Centerrel

A Genetec™ tanúsított technológiai partnereként a 2N termékek felhasználóinak lehetősége nyílik, hogy a Genetec™ Security Center három fő moduljával közvetlenül összekapcsolják az IP intercomjukat, a hozzáférési egységeket és a SIP audio termékeket. A modulok integrálása egyedülállóvá teszi a 2N-t az IP intercom és IP beléptetési rendszerek területén.
A kezelő az összes hívást menedzselni tudja a 2N IP intercom -ból egy intuitív interfészen keresztül, megnézheti a kameráit és képes beállítani a kiválasztott személyek hozzáférését. A modulok összekapcsolása és a 2N termékek használata maximális biztonságot nyújt Önnek.

Sipelia™


Egy olyan kommunikációs modul, mellyel a 2N készülékek már egy ideje kompatibilisek a SIP protokollon keresztül. A kezelő fogadhatja a hívásokat 2N IP intercom vagy SIP audio termékekről a számítógépére, és átküldheti azokat más operátorokhoz vagy telefonokra. A kezelő telefonos szoftverén keresztül is megtekintheti, ki áll az ajtó előtt, és képes beengedni az illetőt az épületbe.

Omnicast™Videomegfigyelő eszköz, amely a vállalati kamerarendszer monitorozására szolgál. A 2N IP intercom és a modul közötti kompatibilitást az ONVIF protokoll és az RTSP-átvitel biztosítja. A felhasználó azonnal láthatja, hogy ki áll az ajtó előtt, és ha szükséges, a videofelvételt készíthet, belenagyíthat a jelenetbe vagy váltogathat az egyes kamerák képei között, hogy követni tudja a kiválasztott személyek mozgását.

Synergis™
IP hozzáférési rendszer, amely közvetlenül csatlakoztatható a 2N IP intercomokhoz, és akár az RFID olvasóval, billentyűzettel, Bluetooth modullal és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt Access Unitokhoz is. A modulnak köszönhetően egy munkavállaló, aki elfelejtette magával hozni a kártyáját, távolról engedélyezheti az épületbe való belépést, vagy akár egy kiválasztott ajtót vészhelyzet esetén le is lehet zárni.

A Genetec™ kompatibilitással kapcsolatos további információkért keresse a Young B.T.S. kft 2N termékmenedzserét:

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@/young.hu
(30)819 2647

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában