SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Tűzvédelem

2018. szeptember 9. 7:06

Egyszerűsödött a Honeywell VESDA-E füstérzékelő alkalmazhatósága

A Honeywell tovább egyszerűsített fejlett füstérzékelő megoldásának (VESDA-E) meglévő rendszerekhez történő illesztését.
A cég márkaernyője alá tartozó NOTIFIER és Gamewell-FCI tűzjelző rendszerekhez már további hardver és/vagy kábelezés nélkül is integrálható az intelligens VESDA-E, biztosítva a Honeywell Okos-Épületek (Connected Buildings) alkalmazó ingatlanok biztonsági fokozatáknak növelését. A VESDA-E érzékelőt egy tűzjelző központ SLC (Signaling Line Circuit) hurokához csatlakoztatva közvetlenül képes kommunikálni a NOTIFIER és Gamewell-FCI rendszerekkel. Szemben a hagyományos pontérzékelőkkel, a VESDA-E aktívan/folyamatosan vesz mintát a levegőből így még a tűz kitörés előtt képes lehet értesíteni az illetékes személyzetet (a cég állítása szerint).

Forrás: www.honeywell.com

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support