SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. október 24. 8:12

Dinamikusan növekedett az Axis árbevétele az elmúlt ¾ évben

Amint azt Ray Mauritsson, az Axis Communications elnöke, a cég háromnegyedéves beszámolójában megemlítette, hogy az erős világpiac ellensúlyozta az EMEA térség gyengélkedését, és ennek köszönhetően (a 2017-es értékekhez viszonyítva) 15%-os forgalomnövekedést értek el (14.5%-os profitráta mellett) 2018 januártól, szeptemberig terjedő időszakában.
A harmadik negyedév különösen eredményes volt, melyben - svéd koronában megjelenítve - 20%-os bevételnövekedést realizált az Axis (17.1%-os profitráta mellett). A cég eredményeinek elmaradását az EMEA térségben, a cég Elnöke szerint, néhány nagyobb disztributor elégtelen (alacsony) raktárkészlete, illetve néhány jelentősebb EMEA országban realizált csökkenő értékesítés okozta. A harmadfik negyedév nyereségességében jelentős összetevő volt a beszerzési árak - szezonális jellegű – alacsony szintje. Ray Mauritsson kiemelte, hogy az Axis K+F aktivitása nem lanyhult, példaként említette a AXIS P3717-PLE-t, mely számos díjat elnyert piacra dobása óta. Jelenleg több mint 3100 alkalmazottat foglalkoztat a cég, de ez a szám folyamatosan növekszik.

Forrás: Axis Communications

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support