SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2018. november 26. 10:10

RIEL Akadémia 2018 – ősz

Hamarosan folytatódnak a RIEL Akadémia oktatásai, megnyílt a regisztráció az új időpontokra.
A rendező RIEL Elektronikai Kft köszöni a rendszeres érdeklődést és a lelkes részvételt mindazoknak, akik minden alkalommal örömmel látogatják az oktatásaikat.

Az évadot az alap Hikvision oktatásokkal kezdték, most további 6 alkalomra nyílt meg a jelentkezési lehetőség, amelyek között Hikvision, Satel és Siemens tanfolyam is szerepel.

IDŐPONTOK:
2018. december 4. (kedd) 9:00-12:30 - A6S - Satel Perfecta bemutatása

HELYSZÍN:
RIEL Kft. Irodaház - földszint
1139 Budapest, Röppentyű utca 24.
Földszinti oktatóterem
Parkolás a Frangepán utca 23. felől biztosított, saját ingyenes parkoló az udvarban.

Az oktatáson való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A helyszín befogadóképessége limitált, ezért kérik a részvételi szándékodat időben jelezni


Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.