SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. november 8. 12:37

ParkIT System – automatikus gépjármű beléptető- és parkoló menedzsment rendszer az ARH Zrt-től

Gyorsan és egyszerűen telepíthető rendszám alapú parkolómenedzsment-rendszer. Hatékony megoldás lakóparkok, ipari létesítmények, kereskedelmi egységek és irodaházak számára, piacvezető Carmen® rendszámfelismerő technológiájával.
Mostantól nem kell hosszadalmas munkaórákat beleölnie az egyedi elemekből, a helyszínen összeállított beléptető rendszerek telepítésébe. A ParkIT System plug&play megoldás, telepítése gyerekjáték minden szakembernek, aki dolgozott már IP kamerarendszerrel. A komplett csomag ParkIT kamerát és a ParkIT applikációt tartalmazza. Az ügyfelek maguk dönthetik el, hogy az összefejlesztett elemekből álló komplex rendszert választják, vagy meglévő infrastruktúrájuk komponenseit felhasználva, a ParkIT App segítségével felokosítják parkolórendszerüket.

A ParkIT System rugalmas trigger használatának köszönhetően hurok és infrakapu jelzése alapján, vagy akár fizikai jelzés nélkül, freeflow üzemmódban is működtethető. A szoftver elindításához csupán egy böngésző szükséges, nem kell kliens telepítésével és folyamatos frissítésével bajlódnia a felhasználóknak. A ParkIT Systemmel az automatikus, rendszámfelismerés alapú gépjármű beléptetés egymástól távol eső telephelyeken is lehetővé válik egy központi rendszerből.

Több, mint rendszám alapú sorompónyitás
A ParkIt System által megvalósított parkolómenedzsment több annál, mint a rendszám-lista alapú gépjármű beléptetés. Egy rendszámhoz cég és személy is kapcsolható, az ügyfél igényei alapján a könnyen áttekinthető felhasználói felület segítségével szofisztikált bérlői adminisztráció válik lehetővé egyszerűen és kényelmesen.

A belépéseket, vagy a belépés elutasítását a rendszer eseményként kezeli és tárolja. A ParkIT System által rögzített eseménylisták segítségével nyomon követhető a parkoló kihasználtsága, mérhetővé válik a parkolási idő, megfigyelhető a telítettség, bérlői statisztikák, kimutatások exportálhatóak egy kattintással. Az egyes események rendszám alapján gyorsan visszakereshetőek, a hozzájuk tartozó áttekintő képek megmutatják, hogy adott időpontban mi is történt valójában a parkoló területen.

Az egyszerű integrációs lehetőségek révén a ParkIT System rugalmasan bővíthető további funkciókkal. Kártya leolvasó, ujjlenyomat szkenner és okmányolvasó készülék illesztésével komplex ellenőrzési folyamatok is megvalósíthatóvá válnak. A ParkIT System CRM szoftverhez, kamion hívó rendszerhez és fizető parkoló rendszerhez is könnyen illeszthető, ezáltal a gépjármű beléptetés mellett az üzleti folyamatok hatékonyságát is támogatja.

További információ IDE kattintva

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában