SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. november 13. 8:53

Köszönjük az elmúlt 8 évet!

Most szombaton volt 8 éve, hogy 2010 novemberében a TellSystem Communication Kft. útjára indult és elkezdte megvalósítani a hozzáfűzött célokat és terveket.
A mai rohanó világban vállalkozóként legtöbbször a jelennel vagy a jövővel foglalkozunk, jobb esetben tervezünk és megvalósítunk, melynek köszönhetjük a fejlődésünket.
A Partnereinkkel való találkozások alkalmával nem egyszer kerülnek elő történetek és események az elmúlt 17 évből, melyet a biztonságtechnikai és automatizálási szakmában töltöttem. Hol van már 2001 októbere...

2010 sem tegnap volt és hogy azóta mennyi minden történt nem is lenne rövid elmesélni. Amikor új munkatárs érkezik hozzánk, akkor szoktunk leginkább a múltról és a szokásainkról beszélgetni, illetve néha egy-egy anekdota is előkerül az ebéd közben vagy egy Partnerhez kötődően.

Anno, amikor még csak a mához vezető úton haladtunk, sokszor mondtam a munkatársaknak, hogy "történelmet írunk" és egyszer majd még nagyokat fogunk nevetni, az akkori helyzeteken, eseményeken.

Ma, visszanézve az elmúlt időszakra és látva az eredményeinket, úgy érzem valóban így volt. Biztos Önnek is vannak olyan emlékei, amelyekre gondolva elmosolyodik és megállapítja, hogy "ilyen is volt".

Most szombaton volt 8 éve, hogy 2010 novemberében a TellSystem Communication Kft. útjára indult és elkezdte megvalósítani a hozzáfűzött célokat és terveket.

Köszönjük, hogy az elmúlt időszakban:
  • - elolvasta a hírleveleket és a megjelenő cikkeinket;
  • - érdeklődött termékeink és szolgáltatásaink iránt;
  • - meglátogatott minket valamelyik hazai vagy nemzetközi kiállításon, ahol kiállítottunk munkatársaimmal;
  • - kapcsolatban volt velünk és adott nekünk visszajelzést;
  • - fogadta a megkereséseinket és beszélgethettünk;
  • - viszonteladóként ajánlotta termékeinket telepítőinek és kiszolgálta őket;
  • - telepítőként ajánlotta termékeinket végfelhasználóinak és telepítette azokat;
  • - vásárolt tőlünk, támogatott minket bizalmával és pozitív hozzánk állásával!
Ezeket mind azért tettük, hogy jobban megismerhessük igényeit, elképzeléseit és végeredményben minél elégedettebb partnerünk lehessen.Igen, néha mi is hibázunk, de ezeket próbáltuk a lehető leggyorsabban kijavítani, megoldani.

Végeredményben pedig köszönjük, hogy cégcsoportunkkal 45 országba és közel 1000 Partnerhez juthatott el 49.809 db termékünk. Ez az eredmény Ön nélkül nem jöhetett volna létre!

Lelkesedésünk és kitartásunk töretlen, így hamarosan újabb termékekkel és fejlesztésekkel fogunk jelentkezni, így örömmel biztosíthatom róla, hogy izgalmas időszak előtt állunk!

Hálásak vagyunk az elmúlt 8 év együttműködéséért és Partnereink támogatásáért.
Köszönöm, hogy érdeklődésével, vásárlásával és visszajelzésével erősítette bennünk a hitet, hogy van miért dolgoznunk!


Üdvözlettel,

Schmidt András
tulajdonos

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support