SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. november 12. 9:19

Solo FILO

Bluetooth távvezérlő

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: 1Control
A SOLO FILO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. Mint például a kapu vagy a garázskapu.

Termékbemutató videó megtekintéséhez kattintson IDE

Termékinformációs oldal IDE kattintva elérhető

Egyedi tulajdonságok
A SOLO FILO eszközön keresztüli vezérlés más felhasználókkal megosztható. Az adminisztrátornak lehetősége van jogosultságot adni és visszavenni az általa meghatározott felhasználóknak. A tápellátást 12/24V AC/DC adapter biztosítja.

Jellemzők
A SOLO FILO 4 különböző rádiós eszközzel párosítható. 433 MHz és 868 MHz között képes kiváltani a fix kódos és az ismertebb ugrókódós távirányítókat, az AM és FM hullámhoszt használva. A SOLO eszköz az okostelefonnal a Bluetooth LE 4.0 protokollon keresztül kommunikál, így nincs szükség internet kapcsolatra a használathoz.

Távirányítók
A SOLO eszköz több száz távirányítóval kompatibilis. Semelyik másik eszköz nem képes ennyi távirányítót helyettesíteni. A távirányítók listáját ide kattintva tudja megtekinteni.

Biztonságos használat
A SOLO biztonságos és titkosított használatát a 6 számjegyből álló PIN kódos védelem teszi lehetővé. A PIN kódot a csomag tartalmazza.

Tápellátás
Az eszköz tápellátásáról 2 db elem gondoskodik, melynek típusa: C 1,5V. Az elemek töltött állapotban, üzemkészen vannak a csomagban. Az elemek élettartama a használattól függ, számokban kifejezve az alábbiak szerint:

 • átlag napi 4 nyitás esetén 48 hónap
 • átlag napi 10 nyitás esetén 24 hónap
 • átlag napi 20 nyitás esetén 12 hónap


 • Az elemek cseréjéhez távolítsa el a SOLO fedelét, az eszköz hátoldalán található 4 csavar segítségével. A SOLO még akkor is megőrzi az eltárolt beállításokat, ha nincs tápellátás. Maximális terhelhetőség: 3V @ 50mA. A nem megfelelő tápellátás súlyos károkat okozhat az eszközben!

  Applikáció
  Az “1Control SOLO” applikáció ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból vagy Androidos okostelefon esetén a Play áruházból. Az applikáció az alábbi rendszerekkel használható: - iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6Plus, 7, 7Plus, iOS 8 vagy frissebb verzióval - Android 4.3 vagy annál frissebb verzióval, illetve Bluetooth LE 4.0-val Egy applikációval több SOLO, SOLO PRO vagy SOLO FILO eszköz is kezelhető egyidejűleg.

  Hatótávolság
  A SOLO és a vezérelt eszköz közötti maximális távolság megfelel a rádiós távirányító használatával, ami normális esetben 20-30 m. A SOLO és az okostelefon közötti maximális távolság az okostelefon típusától függően 15-20 m.

  Működés
  A SOLO ellenáll a környezeti hatásoknak: vízálló, UV védett és hóban is működik.

  Csomag tartalma
 • 1 db SOLO FILO eszköz
 • 1 db tartószerkezet (fali és csőre szerelhető)
 • Csavarok
 • Kábelkötegelők
 • Vízálló kábel
 • Tömszelence


 • Egyéb részletek
  Méretek: 39 x 102 x 134 mm Súly (elemekkel együtt): 230 g EAN kód: 8056772850000


  További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában