SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. november 19. 7:34

Hanwha Techwin Wisenet P szériás multiszenzoros kamerák

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Hanwha Techwin Europe
A Hanwha Techwin P szériás, multiszenzoros kamerák különlegessége az, hogy több, külön beállítható érzékelővel rendelkeznek. Széles területeket figyelhet meg velük tűélesen, hatalmas felbontásban, így kiválthat velük több hagyományos kamerát, csökkentve a telepítés, üzemeltetés és karbantartás költségeit. Kültéren és beltéren is használhatóak, fejlett videoanalitikai megoldásokat támogatnak. Egyetlen IP-címre és a legtöbb VMS szoftverben csak egyetlen licencre van szükségük a működéshez.

Sokoldalú
Az összes érzékelőn testre szabható a kodek, képsebesség, WDR, HLC, hallway nézet mód, mozgásérzékelés, analitikák, valamint az SD kártyára történő rögzítés.

Csökkentse a sávszélesség-használatot akár 99%-kal a WiseStream II-vel
A H.265 tömörítés és a WiseStream II kombinációja, amely egy kiegészítő tömörítési technológia, ami dinamikusan vezérli a kódolást, kiegyensúlyozva a minőséget és a tömörítést a képen lévő mozgás szerint, a sávszélesség és vele együtt a tárkapacitás igény akár 99%-os csökkenését is eredményezheti.

Élvonalbeli 150dB-es széles dinamikatartomány (WDR)
A hagyományos WDR 2 képet készít különböző exponálással, míg a többszenzoros/többirányú kamerák 4 képet használnak különböző exponálással az egyesített kép létrehozásához. Az élvonalbeli WDR technológia fejlesztésével ezek a kamerák tiszta és élénk képeket közvetítenek még szélsőséges megvilágítási körülmények között is.

Magas megvilágítás kompenzációja (HLC)
A kamerák érzékelik a kép azon területeit, amelyek túl sok fénynek vannak kitéve, és csökkentik a fényerőt ezeken a területeken, növelve az egész kép minőségét és használhatóságát.

Színes képeket készíthet alacsony megvilágítottságú környezetekben
Az új, erőteljes Wisenet 5 chipsettel és feldolgozó technológiával és a Hanwha Techwin kiváló lencse technológiájával a többszenzoros/többirányú kamerák optimális teljesítményt érnek el alacsony megvilágítás mellet is, kristálytiszta, színes képeket készítenek még infravörös LED-del való megvilágítás nélkül is, a környezettől és napszaktól függetlenül.

Fejlett digitális képstabilizáció (DIS) giroszkóppal
A Hanwha képstabilizációs technológiájának alkalmazása révén csökkenthető a szél vagy vibráció okozta elmosódás. A giroszkóp és a DIS technológiát optimalizálták a többszenzoros/többirányú kamerákhoz, éles, stabil képeket eredményezve.

Fókuszvesztés érzékelése
A teljes Wisenet P sorozat támogatja a fókuszvesztés érzékelését, segíti beazonosítani, hogy mikor veszett el a fókusz, sokkal hatékonyabbá téve az operátorok munkáját. A felhasználók képesek távolról, a hálózaton keresztül módosítani az optimális fókuszt, nagyban csökkentve a kamerák telepítési, karbantartási idejét.

Digitális automatikus követés
A kamera érzékel bármilyen objektumot a területen, embereket is beleértve és képes követni azokat. Alapesetben a kamera képe a teljes területet mutatja, mozgás esetén a kamera képes az objektumra közelíteni és automatikusan követni azt.

Jelenleg elérhető Wisenet P szériás multiszenzoros kamerák:
 • WISENET PNM-9080VQ - 8MP multiszenzoros 360 fokos kamera (4x 1920x1080 szenzorral)
 • WISENET PNM-9081VQ - 20MP multiszenzoros 360 fokos kamera (4x 2560x1920 szenzorral)
 • WISENET PNM-7000VD - 2MP H.265 multiszenzoros kamera (2db 2MP szenzorral)
 • WISENET PNM-9000VQ - 4MP – 20MP H.265 Multiszenzoros kamera (4x 2M/5M cserélhető szenzorral)
 • WISENET PNM-9320VQP - 10MP – 22MP Multiszenzoros kamera + PTZ kamera (4x 2M/5M cserélhető szenzorral + 2MP PTZ      kamera)

 • További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

  A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.