SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2018. december 3. 15:39

Paradox HD88 kültéri mozgásérzékelő

A Paradox mindig is élen járt a riasztórendszerek fejlesztése terén, legyen szó akár központról, kezelőről vagy érzékelőről illetve egyéb perifériákról. Legutóbbi fejlesztései között találhatók meg a HD78, HD88 kamerás mozgásérzékelők. Az új technológia használatával, riasztás esetén már nem csak a sziréna jelez. A megszokott végfelhasználói értesítéseken túl - telefonhívás, SMS - az ügyfél PUSH értesítést kap, illetve élő videót nézhet meg telefonján a HD sorozatú kamerás mozgásérzékelőknek köszönhetően.


A Paradox folyamatosan nyomon követi a felmerülő igényeket és reagál is rá fejlesztéseivel. A magas fokú biztonság mellett fontosnak tartja az ügyfélközpontú megoldásokat. Okosotthon megoldásai keretében számos vezérlést és eszközfelügyeleti opciót kínál, beleértve a videó- és hangfelügyeletet is, melyet a Paradox – Insite Gold applikáció tesz elérhetővé. A Paradox legújabb ezirányú fejlesztése a HD88-as kamerával integrált kültéri mozgásérzékelő. A gyártó ebben az eszközben a mozgás detektálására egy saját fejlesztésű technológiát használ. Vannak a piacon olyan mozgásérzékelők, melyek Fresnel lencsével fókuszálnak és vannak olyanok, amelyek tüköroptikával dolgoznak.
A két technológiát ötvözte a gyártó, ennek eredménye a MIRONEL technológia. Itt egy speciális kialakítású „W” alakú Fresnel lencse mögött egy tükörrendszer helyezkedik el. A két rendszer kombinációjával jutnak el a sugarak a PIR érzékelőbe. Ennek köszönhetően egy nagy pontosságú, akár 16 m látótávolságú, kapcsolható kisállatvédelemmel ellátott eszközt kapunk.

A rendszerbe illesztés nagyon egyszerű, legyen szó akár meglévő Paradox rendszerről, akár új telepítésről.
Felszerelését a gyártói BR88O konzol megkönnyíti, előnyei, hogy a vezetékeket esztétikusan és biztonságosan elrejti, valamint az érzékelő forgatható a konzollal.
A vezetékes BUS kommunikáció bekötése mellett az IP kamerához szükséges hálózat kialakítására vezetékes és WIFI-s kapcsolatot is használhatunk. A WIFI-s telepítési lépéseket QR kódos beállítás segíti, sosem volt egyszerűbb a kamera hozzáadása és paramétereinek beállítása, csak meg kell mutatnunk az applikációból a kódot a kamerának, és a hálózati paraméterek beállítása automatikusan megtörténik.Az eszköz hálózati kapcsolódása automatikus, nem szükséges IT huszárnak lennünk, hiszen internet megléte esetén a HD88 automatikusan csatlakozik a SWAN szerverhez, a routerben nincs szükség semmilyen beállításra. A Paradox HD88 beépített kamerájának és mikrofonjának köszönhetően 720p HD videó- és hangkapcsolatot biztosít a számunkra. Saját belső memóriáját használva akár 30 percet is rögzíthetünk, de van lehetőség a memória bővítésére akár 256 GB-os microSD kártya hozzáadásával, mellyel a tárolókapacitás nagymértékben növelhető. A felvételeket ingyenesen tárolhatjuk egy Google Drive fiók használatával. A Google felhasználóknak ingyenesen 15 GB-nyi tárhely áll rendelkezésükre (további igény esetén havi 690 Ft költséggel 100 GB-ra növelhető).

Ez a rendszer már túlmutat a hagyományos riasztórendszereken és a hagyományos videorendszereken. A Paradox rendszerével páratlan nyugalmat kapunk, akár otthon tartózkodunk, akár távol vagyunk az otthonunktól. De ne csak az esetleges betörésre gondoljunk! A HD érzékelők kiválóan használható például arra is, hogy segítségükkel szeretteinkre vigyázzunk. Távolról ellenőrizhetjük, gyermekeink hazaértek-e az iskolából, (hozzáláttak-e a tanuláshoz), vagy akár idős rokonunk felügyeletét is lehetővé teszi.
PARADOX ⇨ HD88 ⇨ INSITE GOLD = NYUGALOM
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.