SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. december 6. 14:35

A Videosec Smart IP platform előnyei

Összes kép (2)
Egy IP-alapú kamerarendszer képességeit nem lehet néhány adatlap átolvasásával felmérni, ezért készült ez az összefoglaló, ami a Videosec Smart IP platformjának fontos részleteire, kiemelkedő tulajdonságaira szeretné felhívni az Ön figyelmét, elsőként a teljes platform magyar nyelvű felületére.
A hálózati biztonság és a hálózati diagnosztikai lehetőségek a fejlesztési szempontok között kiemelkedő helyen szerepelnek. Az IPv4 betelt címtartományán túlmutató IPv6 címrendszert minden eszköz támogatja. A kamerák manuális unicast címeket tudnak kezelni, a rögzítők a manuális beállítás mellett DHCPv6 és Router Advertised módban is működhetnek.
A Videosec NVR-302-16B és a termékpalettában felette álló összes rögzítő két egymástól független LAN csatlakozóval rendelkezik, ezek a multi-címzésen túl kötegelt és hibatűrés módban is használhatóak. Ideálisan az egyik hálózatra csatlakoznak fizikailag a helyszín kamerái, a másik hálózat pedig a helyi hálózatba csatlakozik, ezen keresztül valósul meg a távoli elérés, megfigyelés, visszajátszás. A kamerák alhálózatát a rögzítő képes NATolni is.
Amennyiben bármelyik helyi kamera IP címe megváltozna, a rögzítő megkeresi az új címét (sorozatszám alapján) és az adott csatorna rögzítését az új IP címről folytatja. Kamerákat rögzítőhöz adhatunk LAN vagy globális IP címmel és domainnévvel is, ami lehet statikus, de egy dinamikus DNS szolgáltatásé is.

A felhő-elérés minden eszköz számára csak egy tulajdonosi felhasználói fiókot tesz lehetővé, más felhasználói fiókok felé pedig megoszthatjuk az eszközhöz történő hozzáférést. A megosztás időkorlátos és a felhasználói kezelési jogosultságok is korlátozhatóak, a rögzítőn létrehozott felhasználók jelszavát viszont nem adjuk ki megosztáskor. A megosztások bármikor törölhetőek, ezzel pedig valódi ellenőrzést tudunk gyakorolni a felett, hogy ki fér hozzá a rögzítőnkhöz.
A Videosec Smart IP rendszerében a felhő-alapú elérés valódi P2P-ként működik, azaz ha manuálisan vagy UPnP-vel NAToljuk az eszközünket, a felhő szerver ez alapján a rögzítőhöz csatlakoztatandó klienst közvetlenül a helyi router WAN IP címére irányítja, a videóanyag nem utazik a cloudszerveren át felépülő csatornán.

Fejlett hálózati diagnosztikai funkciók érhetőek el a rögzítők kezelőfelületén, A pcap formátumba történő hálózati forgalom exportáláson túl, rögzítőkben és kamerákban egyaránt, bejelentkezés után a beállítási felületen az eszköz utolsó újraindítása óta eltelt időt (Uptime) is látjhatjuk. A karbantartási, diagnosztikai információkat exportálva pedig az újraindítások időpontjait és hálózati kapcsolat minen állapotváltozását is megtaláljuk, a Videosec terméktámogatástól is kérhet segítséget ez ügyben.

Különleges igényeket kielégítő kamerák:
Az intelligens tömörítés és a VCA képanalitika nyújtotta lehetőségeken túl a leggyakoribb kamerák felé támasztott követelmény az elérhető legjobb minőségű éjszakai kép, amit SuperStarlight kameráink tudnak nyújtani. Erről a kamerák weboldalán elérhetőek mintavideók IDE kattintva elérhető

Ha a felbontás a fő szempont, a 4K/8MPixel cső- és dómkamerák mellett 12MPixel felbntású 22x PTZ kamerát is kínálunk. Szűk terek megfigyelése 4 és 12MPixel felbontású halszem-kamerákat kínálunk, utóbbi akár 6 független videóstreamet küld, virtuális PTZ lehetőséggel, ha gyors mozgások részletes rögzítése feltétel, az 50fps/60fps képfrissítési sebességre képes kameráinkat ajánljuk.

Kapcsolódó link IDE kattintva

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support