SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2018. december 19. 11:35

CES 2019 innovációs díjat nyert két FIBARO termék

A CES szakkiállítás szervezője New Yorkban bejelentette, hogy két FIBARO termék is elnyerte a CES 2019 innovációs díjat. A FIBARO Smart Implant az OKOS OTTHON kategóriában, a FIBARO Home Center alkalmazás pedig a SZOFTVER kategóriában győzött.
A díjazott FIBARO termékek innovatív megoldásokat kínálnak az IoT-ben és okosotthon témakörben is. A 2018-as IFA-n debütáló Smart Implant fő célja a vezetéken csatlakozó rendszerek vezeték nélküli kezelésének megvalósítása. A Smart Implant mindössze egy flash drive méretű kis eszköz, melynek segítségével a meglévő riasztó rendszer vagy más háztartási elektronikus eszköz (például régi rádióerősítő, kazán) intelligenssé tehető és könnyedén integrálható a FIBARO okos otthon rendszerbe. Így a FIBARO applikáció segítségével akár mobiltelefonnal is irányíthatóvá válnak.

A FIBARO Home Center alkalmazás hivatalos bemutatója a 2019-es CES-en lesz. Ez a szoftver új alapokra helyezi majd a FIBARO okos otthon rendszerek menedzselését.

„Boldogok vagyunk, hogy a FIBARO által Lengyelországban fejlesztett megoldások ilyen kiemelkedő elismerésnek örvendenek szerte a világban. Egy olyan intézmény díja, mint a Consumer Technology Associasion – amely évek óta a világ legrangosabb technológiai vásárát, vagyis a CES-t szervezi Las Vegasban, hatalmas megtiszteltetés. Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a FIBARO az egyik leginnovatívabb márka a világon.” – nyilatkozta Krzysztof Banasiak, a FIBARO igazgatótanácsának tagja

Fibaro-ról: A lengyel székhelyű FIBARO vezető szerepet tölt be az automatizált intelligens otthoni rendszerek fejlesztésében, gyártásában. A FIBARO vállalat egyedülálló vezeték nélküli Z-Wave okos otthon rendszere, a világ bármely pontjáról irányítható telefonnal, laptoppal, tablettel. A FIBARO rendszerek jelenleg 100 országban érhetőek el, 2014 szeptemberében az USA-ban is megnyitották irodájukat. A FIBARO nemzetközi oldala az IDE kattintva érhető el.

A FIBARO magyarországi forgalmazója a SMARTme Kft.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support