SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. január 1. 9:04

4K-s családdal bővült a Milesight IP CCTV kamera portfoliója

Az év végén sem tétlenkedett a Milesight K+F csapata, így karácsonyi ajándék jelleggel elérhetővé vált a cég új 4K (Ultra HD) képfelbontást biztosító, H.265+ tömörítést alkalmazó IP CCTV kameráit.
Az új kameracsalád dome/cső/hagyományos (ún. box) kivitelű tagjai - IP67/IK10 védettségüknek (ide nem értve a box kamerákat) és a cégtől megszokott telepítőbarát mechanikai megoldásainak köszönhetően – a CCTV projektek jelentős többségénél hatékonyan alkalmazhatók. Ma már felesleges kihangsúlyozni a 4K (képminőség, részletgazdagság, stb.) és a H.265+ tömörítés előnyeit. Mindezeken felül, az új termékek is megkapták a cég fejlett 120dB-es WDR (széles dinamikatartomány) és Smart IR II technológiáját, mely utóbbi kiegészül a szabadon hangolható LED-ek (2 felső távolra, 2 alsó közelre) nyújtott előnyökkel.

Forrás: Milesight Technology

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában