SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. január 1. 9:08

FLIR hőkamerákkal is elérhető a DJI Mavic 2 Enterprise Dual drónja

A FLIR Systems nyilvánosságra hozta a DJI-vel kötött megállapodását, melynek keretében FLIR Lepton mikro-hőkamerákkal is elérhető lesz a DJI Mavic 2 Enterprise Dual drón.
Ez a teljesen integrált, a hőkamera mellett a látható fény tartományában működő képalkotóval, valamint három-tengelyes (gimbal) stabilizátorral ellátott megoldás még hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé a drón pilótái számára. A két cég már korábban is együttműködött hasonló projekten, ekkor a DJIe Zenmuse XT2 kapott FLIR Lepton opciót. Mindemellett, a FLIR által szabadalmaztatott MSX (multispektrális, dinamikus képalkotás) technológia is megjelenik a MAVIC 2 szolgáltatáskészletében, melynek köszönhetően, a hőképre „rávetül” a látható tartomány képe.

Forrás: FLIR Systems

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support