SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. január 1. 9:09

Robbanásbiztos kamerával bővült az Axis kínálata

Az Axis Communications piacra dobta új, kistömegű, robbanásbiztos kivitelű, ATEX és IECEx minősítéseknek (Class I, I/II/III, Division 1 és Zone 1 területekre) megfelelő IP CCTV kameráját.
A jellegzetesen figyelemfelkeltő színnel (vörös) piacra kerülő, a gyártó megállapítása szerint könnyedén telepíthető, alumíniumtestű, 5 MP képfelbontásra képes (25/30 fps frissítési sebesség mellet), PoE funkcióval rendelkező F101-A XF P1367 segítséget nyújthat a nem kívánt személyek detektálásában és a munkavállalók munkabiztonságának fokozásában, különösen veszélyes, a szó szoros értelmében robbanásveszélyes környezetet generáló objektumok (pl. olajfinomítók) területén is. Az új kamera megkapta az Axis Lightfinder és WDR–Forensic Capture megoldásait, optikája i-CS technológiával rendelkezik, így a készülék automatikusan képes a mindenkori fényviszonyokhoz igazítani a mélységélességet, a látószög beállítása pedig távolról is kivitelezhető.

Forrás: Axis Communications

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support