SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2019. január 8. 23:58

TSC Group Magyarország Kft-ként folytatja működését a TellSystem Communication Kft.

PR hír

2018. december végével egy nyolc éves időszak zárult le a TellSystem Communication Kft. életében. A változás csak a cég elnevezését érinti, minden más pontosan megegyezik a korábbiakkal.
2011. óta fejlesztjük és forgalmazzuk GSM/GPRS átjelzőinket, kommunikátorainkat, melyet Magyarországon a viszonteladóinktól és közvetlen tőlünk is be tud szerezni. A piaci igényeknek köszönhetően több mint 3 éve forgalmazzuk a VB IP átjelzőket és Enigma távfelügyeleti vevőket is, mellyel GSM/GPRS moduljaink is kompatibilisek. Célunk, hogy minden szempontból megfeleljünk a szlogenünknek, mely " Specialist of the communication".

Termékeink megoldást nyújtanak:

 • BT / Wifi / GSM / GPRS / 3G távvezérlés, kapunyitó
 • GSM/GPRS /3G átjelzésre vonalszimulátorral vagy kontaktus vezérelt formában
 • GSM alapú kaputelefon, segélyhívó
 • GSM /GPRS / 3G alapú ipari megoldások
 • GSM / GPRS / 3G riasztóközpont
 • 2018. nyáron új termék jelent meg a teszt asztalunkon, melyet ősszel kezdtünk el bemutatni a hazai piacnak. Ez volt a Solo termékcsalád, melynek hazai importőrei és hivatalos képviselői vagyunk.

  A hazai piaci félreértések elkerülése érdekében illetve a profilunk bővülésének köszönhetően, megválunk a TellSystem Communication cégnévtől és egy cégcsoport magyarországi képviseleteként fogunk a jövőben működni. A saját fejlesztések forgalmazásán túl, egyre nagyobb hangsúlyt fog kapni a hazai és nemzetközi kereskedelem. Korábban többször használtuk a TSC rövidítést, melynek köszönhetően kézenfekvő volt, hogy TSC Group cégcsoport név alatt és annak részeként folytatjuk tevékenységünket.

  A TSC Group hazai képviselete a TSC Group Magyarország Kft. 2019-ben is maximálisan pozitív, korrekt és támogató hozzáállással változatlan elérhetőségekkel várja az új érdeklődőket és a meglévő partnereket.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Cikkek hasonló témában