SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. január 7. 13:41

Odafigyel az egészségre és bónuszként azonosít is

Az EKG alapú biometrikus megoldások területén tevékenykedő B-Secur piacra dobta új azonosító és egészségügyi megfigyelésre is alkalmas algoritmuscsomagját, mely a - cég meglátása szerint – hamarosan elérhető lesz (félvezetőket gyártó partnerein keresztül) járművekben, testen hordható eszközökben (pl. okos-órák) és „okos-ruházatokban”.
A biometrikus azonosító funkción felül, a „testre szabható” Heartkey algoritmus valósidejű egészségügyi adatokat is biztosít, a szív elektromos állapotáról, a szívizomról, a szívritmus és -verésszám veszélyes változásáról, jelezheti a fáradtság és a pitvari fibrilláció (remegés) kialakulását, elemzi a légzést. A cég meglátása szerint, az EKG alapú azonosítás az egyik leginkább legfelhasználóbarát eljárás, mindemellett a „járulékos” egészségügyi funkciói is figyelemre méltóak lehetnek.

Forrás: B-Secur

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support