SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2019. június 11. 8:01

Power Biztonságtechnika oktatássorozat

A Power Biztonságtechnika új oktatási sorozatot indít különböző témakörökben.
Csatlakozzon a Power ingyenes oktatásaihoz, amelyeken részt vehet személyesen a cég 3. kerületi székhelyén, vagy meghallgathatja online, webinárium keretében is. A teljes PARADOX oktatássorozaton való részvételt a rendező „Hivatalos PARADOX kivitelező” oklevéllel honorálja.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support