SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. február 6. 10:52

Analóg?! Jöhet!

Az analóg videomegfigyelők, köszönik szépen, élnek és virulnak napjainkban is. Minden okuk meg is van rá, hiszen „egyszerűségük" miatt (egy IP rendszerrel összevetve), sokan szeretik. Egyvalami azonban rendre rákényszeríti a cserére a telepítőt, felhasználót: ez pedig a technikai avulás, a korszerűtlenné válás.
A Hikvision a Turbo HD-vel megmutatta, hogy van kiút egy jobb világ felé, de mindig akad olyan, aki még vacillál...
Nekik jelenthet kompromisszumok nélküli megoldást a DS-2CC12D8T-AMM kamera, mely alapvetően TELJESEN analóg módon is képes működni. Tehát aki még nem döntötte el, hogy Turbo HD-re váltana, de a régi kamerát már kicserélné (mert nem működik, vagy túlságosan korszerűtlen), annak elég behelyeznie ezt az apró bokszkamerát.

Nincs újrakábelezés, nincs képrögzítőváltás, csak kameracsere!
Ez valóban azt jelenti, hogy csak ki kell venni a régi kamerát a rendszerből, és behelyezni ezt az újat, és minden egyéb beállítás nélkül egy korszerű, 2 Megapixeles (1920×1080 képpont; 25 kép/s) kamerát kapunk (természetesen analóg módban „csak" 750 tv-sorral üzemel). Később, bármikor dönthetünk úgy, hogy Turbo HD-re váltunk, ekkor elég átkapcsolni az Analóg/Turbo HD kapcsolót, és máris a nagyobb felbontással üzemel a rendszer.

A kameraházon autoírisz-vezérlő (DC) csatlakozó is helyet kapott, tehát valóban egy egyszerű cserével fejleszthető a rendszer.
Méreténél fogva, bármilyen méretű kameraházban elfér, így nem lehet olyan meglévő kiépítés, ahol ne lehetne lecserélni erre a régi kamerát!

Sötét, ellenfény? Leküzdve!
A kamera érzékenysége elképesztően alacsony, mindössze 0,005 Lux (színes, F1.2)! Ez a legtöbb „erős szürkületben játszódó" jelenethez bőven elég, hacsak nem a „Sötét anyag a bányában" című filmet kívánjuk remakelni, de ahhoz válasszunk inframegvilágítót is :-)
Az ellenfényt a 120 dB-es WDR kezeli, így a megfelelő képdinamikára sem lehet panasz.

További jó hír, hogy akár egyen 12, akár váltó 24 Voltról hajlandó üzemelni a kamera, csekély áramfelvétel mellett.

Részletes információk, adatlap letöltések: IDE kattintva
További információkért keresse kollégánkat ezeken az elérhetőségeken:

Tóth István
Műszaki terméktámogató, Hikvision analóg eszközök
+36 30 791-3335
toth.istvan@modernalarm.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.