SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. február 5. 12:44

Elérhető a TSC Group új IoT terméke, a Wifi/Bluetooth Controller

Röviden: egyszerűség, biztonság, szabadság

a TSC Group Kft több újdonságot ígért 2019-re és már február elején be is mutatja a Wifi/BT (Bluetooth) Controller termékét, amely a helyi és a távoli vezérlést egyaránt biztosítja a felhasználók számára.
Részletes adatlap IDE kattintva.

Egyszerűség
A Wifi/BT Controller 1 darab relés kimenettel rendelkezik, melyet Bluetooth vagy Internet kapcsolaton keresztül tudunk vezérelni. Az applikáció néhány lépésben vezet végig minket a beállításokon és a paraméterek megadását követően már használhatjuk is a modult. Az applikáció a tetszőlegesen kiválasztott ikont fogja elhelyezni a telefon képernyőjén, melyet a későbbiekben elég megnyomni és máris vezéreljük a Wifi/BT Controllert.

Biztonság
Az egyik legfőbb félelem, hogy véletlenül megnyomjuk az indító ikont. Ha szeretnénk, akkor adjunk meg biztonsági jelszót és csak a jelszó megadását követően fog a vezérlés megtörténni.
Ebben az esetben a jelszó hiányában nem tudjuk vezérelni a Wifi/Bluetooth Controllert. Ennél egy fokkal gyengébb védelem, amikor a megerősítő kérdést állítjuk be, így kétszer hagyjuk jóvá a vezérlést.
Amennyiben nem félünk az illetéktelen kezektől illetve a véletlen "megnyomástól", akkor választhatjuk az egyszeri megnyomásos, azonnali vezérlést is.

Netán "elmegy a net" vagy nem elég stabil ahhoz, hogy rá merjük bízni a vezérlést?
A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a Bluetooth hatótávolságon belül (20 méter) tudjuk vezérelni a modult az ikon megnyomásával.

A Wifi/BT Controller-hez a bekapcsolást követő 10 percben van lehetőségünk Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozni, utána már csak a párosított eszközök érik el. Természetesen később is van lehetőség új Bluetooth-os eszközzel párosítani a modult, de ehhez már meg kell nyomni a modulon található gombot, vagy engedélyezni kell a webes felületről.


Szabadság
Ugyanazzal a Wifi/BT Controller-rel tudja nyitni a kapuját 15-20 méterről Bluetoothon keresztül, mint bárhonnan a világból, ahol van internet elérhetősége. Ha telefonja csatlakozott az internethez (saját internet eléréssel vagy Wifi-n), akkor - a GSM modulhoz hasonlóan - bárhonnan tudja vezérelni a modult. Nincs szükség SIM kártyára, nem kell a feltöltéssel vagy a regisztrációval foglalkozni. Nem csak kaput, garázst vagy sorompót lehet vele vezérelni, hanem akár a világítást, szaunát, stb.
A vezérlési idő is szabadon beállítható 1mp - 240 mp között, illetve hamarosan elérhető lesz a bistabil vezérlés is.

Webes elérés

- a modulhoz tartozó kimenet vezérlési időt tudjuk megadni vagy módosítani,
- felhasználókat adhatunk hozzá illetve törölhetünk, vagy felfüggeszthetjük a vezérlés lehetőségét a megadott felhasználónál,
- lekérdezhetjük Wifi hálózat térerő naplóját, mely a wifi hálózat és a Wifi elérés stabilitását mutatja,
- az eseménynaplóból láthatjuk, hogy a modult melyik felhasználó mikor vezérelte,
- egy gombnyomással lekérdezhetünk a ciklusszámlálót mely számolja, hogy a kimenetet hányszor vezérelték,
- az üzemóra megmutatja, hogy mennyi ideje működik a modul,
- vezérlő linket hozhatunk létre, mellyel akár számítógépről is vezérelhetjük a modul kimenetét,
- a statisztikában láthatjuk, hányszor indult el vagy indult újra a modul, a Push üzenetek számát, a szerver kapcsolatot, stb.
- bekapcsolhatjuk a Bluetooth láthatóságot, hogy új telefonnal tudjunk Bluetooth kapcsolatot létrehozni,
- letilthatjuk a Wifi kapcsolódást

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.