SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2019. február 19. 7:45

A TSC Group bemutatja az új IoT eszköz applikációját, a Wifi/Bluetooth Managert

Összes kép (4)
A helyi és a távoli vezérlésre alkalmas eszköz applikációjáról túlzás nélkül állítható, hogy minden igényt kielégít.
Az applikáció ingyenesen és reklámmentesen tölthető le mobileszközre. Bluetooth párosítást követően pár lépésben lehet a kívánt működést beállítani.

A tesztelés sikeres volt!
A cég telepítőinek visszajelzései alapján a Wifi/BT Manager applikáció megfelel az elvárásoknak. Egyszerű, átlátható és stabilan működik.

Wifi vagy akár Bluetooth kapcsolaton keresztül is vezérelhetőek az eszközök kényelmes távolságról, stabil működés mellett. A vezérlő ikon létrehozása teljesen személyre szabható, így választható, hogy milyen névvel jelenjen meg a kiválasztott ikon, amellett, hogy még a vezérlés hossza is külön állítható ikononként.

Az egyszerű használat első jele, hogy nem kell külön applikációt megnyitni, így sietős esetben elkerülhető az applikációban való navigálás. A képernyőn lévő ikont megnyomva várakozás nélkül vezérelhető a párosított eszköz. Külön ikont lehet létrehozni a Bluetooth és a Wifi vezérléshez, így a kommunikációs csatorna vezérlésenként (ikononként) megválasztható.

Három vezérlési mód közül lehet választani az ikonok létrehozásánál, mellyel a vezérléshez kapcsolódó biztonsági szint adható meg:
- amennyiben nincs kiválasztott biztonsági szint, akkor az ikonra kattintást követően a vezérlés azonnal megkezdődik;
- ha a megerősítés kerül kiválasztásra, akkor az ikonra való kattintás után még egy megerősítő gombot is meg kell nyomi. Így nem kell attól tartani, hogy a zsebben véletlenül megnyomódik az ikon és akaraton kívüli vezérlés történik;
- a jelszavas védelem esetén egyedi jelszóval védhető a vezérlés, így az ikonra kattintást követően a vezérlés csak a helyes jelszó megadását követően fog megtörténni.

Az applikáción keresztül a Wifi/BT Controllert illetve a Wifi/BT Programozóval ellátott termék érhető el és vezérelhető.

Az applikáció beállításáról készült videó már elérhető a TSC Group honlapján

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában