SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. március 12. 9:44

Hikvision AXHub behatolásjelző rendszer

A Hikvision forgalomba hozta legújabb termékcsaládját, az AXHub behatolásjelző rendszert. Az új, vezeték nélküli rendszer, amely az AX-sorozat egyik tagja, esztétikusan telepíthető otthonába vagy céges környezetbe, és segít közös platformra hozni a video- és riasztórendszerét.
Video- és riasztórendszer egy platformonA technológiáknak ez a fejlett szinergiája kompakt és diszkrét panelbe van ágyazva, ami több, egyedi konfigurálási lehetőséget nyújt, valamint teljeskörű irányítást és beállítást biztosít Hik-Connect alkalmazáson és iVMS-en keresztül. Elérhető továbbá a videoverifikáció is a forradalmi Intruder Verification as a Service (IVaaS) révén.

Az integráció az AXHub lényege, melyet felhőtechnológia révén valósít meg, kombinálva a behatolásjelzés és videorendszerek előnyeit.

Míg más videoverifikációs rendszerek gyenge minőségű állóképekkel közvetítik a riasztási eseményeket, az IVaaS összeköti a videotechnikát és a behatolásjelzést egy platformon, és riasztáskor egy 7 másodperces felvételt készít az eseményről; 5 másodperc elő- és 2 másodperc utánrögzítéssel.

Ezt kétféleképpen tudja megvalósítani: felhő alapú szolgáltatással vagy akár két kamera közvetlen AXHub-hoz való csatlakoztatásával. A Hikvision video- és riasztórendszere így zökkenőmentesen továbbítja a videoanyagot a felhasználó felé Hik-Connect-en és iVMS-en keresztül vagy közvetlenül egy központi felügyeleti állomásra (CMS).

A Hik-Connect kompatibilitás révén a rendszert bárhonnan lehet vezérelni; lehetséges a távoli élesítés, hatástalanítás és felügyelet, valamint naplóban történő visszakeresés és push üzenetek fogadása bármilyen eseményről.

A rendszer kompatibilis minden Hikvision video- és behatolásjelző eszközzel, ami ideális biztonsági megoldást nyújt minden környezetben, és lefed minden megfigyelési pontot.

Az AXHub többféle csatornán tud kommunikálni LAN, WiFi, GPRS és 3G/4G kapcsolaton keresztül fedélzeti kommunikációs modulokkal és csatlakozókkal, amely egyszerűbbé és költséghatékonyabbá teszi a telepítést. A multiport IP kommunikáción túl az AXHub képes egyszerre több eszközzel is kommunikálni, ami biztosítja, hogy a riasztás eljusson a megfelelő személyekhez.

RIEL SupportA fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között,
a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában