SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2019. március 31. 13:08

Uniview éves jelentés: határ a csillagos ég?

Hatalmas bevételnövekedést realizált az Uniview 2018-ban a cég friss éves jelentése szerint. Ahogy korábban is hangsúlyoztuk, az IP kamerapiac óriási fejlődésen megy keresztül, és a Young B.T.S. Kft. által forgalmazott Uniview nem csak úszik az árral, de vezető K+F képességeivel maga is irányítja a gigantikus áramlást.
Az Uniview kiadta a 2018. évi éves beszámolóját, mely szerint tavaly elérte a 607 millió USD bevételt és 31,3% -os növekedést az előző évhez képest. A teljes nettó nyereség is jelentősen nőtt, mintegy 70 millió dollárra, amely 20,5% -os erősödést jelent. A masszív kutatási-fejlesztési és gyártási tevékenysége révén az Uniview 2017-ben lett a világ 6. legnagyobb megfigyelő gyártója az IHS Markit nemzetközi kutató cég szerint.Jelenleg az Uniview termékeket 145 országban és régióban használják, a vállalat 6 nemzetközi leányvállalattal és fiókteleppel rendelkezik. A továbbfejlesztett forgalmazási struktúra miatt az Uniview széles körben ismert a tengerentúli ügyfelek körében is. 2018 végére az Uniview több mint 1869 szabadalmat nyújtott be, amelyek 83% -a találmányi szabadalom volt. Az Uniview az iparág legmagasabb szabadalmi engedélyezési arányával rendelkezik, elérve a 94% -ot. Az iparág egyik vezetőjeként az Uniview 1 nemzetközi szabvány, 20 kínai szabvány és 27 ipari szabvány kidolgozásában vett részt. Az ONVIF teljes jogú tagjaként az Uniview kulcsszerepet játszott a nemzetközi szabványok kidolgozásában, megvitatásában és ellenőrzésében is.
2018 szeptemberében az Uniview gyártási bázisát hivatalosan megnyitották Kínában, Tongxiangban. A létesítmények 100.000 négyzetméter alapterületet és 70 000 négyzetméteres építési területet foglalnak magukban, és évi 10 millió termék előállítására képesek. Az Európában, Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában 4 raktárral együtt globális logisztikai hálózattal rendelkeznek.

A Young B.T.S. Kft. Uniview termékek forgalmazójaként büszke az Uniview tavalyi évi teljesítményére, és mindent megteszünk, hogy 2019-ben is kivegyük részünket ebből a jelenleg határtalannak tűnő szárnyalásból. Uniview termékekkel kapcsolatban teljes körű felvilágosításért 2019-ben is keressék bizalommal cégünk kiemelt Uniview termékmenedzserét:

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36 (30) 819 2647

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában