SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2019. április 2. 11:49

Hikvision TruckShow

A Hikvision, a világ vezető innovatív biztonságtechnikai termékeket és megoldásokat gyártó cége, újabb roadshowt indított 2019-ben, mely ismét egy kamionban kerül megrendezésre. Február és július között három különálló teherautó látogat meg 70 európai várost. Az „Együttműködés a sikerért” témakörben a Hikvision bemutatja a biztonságtechnikai megoldásait, így a videó megfigyelési, behatolás-megelőzési, riasztó és beléptető rendszereit, valamint legújabb fejlesztéseit a mesterséges intelligencia területén.
A kiállítás március 19-20-án megtekinthető volt Budapesten, az Aquincum Hotelben. Középpontjában a kis- és középvállalkozások igényeinek megfelelő termékek integrációja áll egy teljes körű megoldásba ágyazva. Ez a teljes megoldás egy platformban foglalja össze az összes eszköz egyszerűsített kezelését, legyen szó akár videó felügyeletről a behatolás-megelőzésről, vagy beléptető rendszerről. A Hikvision számára az integráció a siker fontos tényezője, amely lehetővé teszi az idő és az erőforrások megtakarítását a partnerek és az ügyfelek számára, így könnyebbé téve a rendszerek használatát és bővítését, valamint az adatok könnyebb elemzését, mint például az integrált, többcsatornás hő térképek a kiskereskedelmi vállalkozások számára.A több mint 65 négyzetméteres kiállító terű kamionon több mint 20 panelon mutatta be a gyártó idei termékportfóliójának ékköveit, melyek között a téves riasztás szűrés és a Darkfighter technológia mellett bemutatásra került a gyártó saját fejlesztésű mikrobolométerével gyártott hőkamera termékcsaládja, az új fejlesztésű modulásris kaputelefon szériája, a Hikvision radar és sok más technikai újdonság és érdekesség.

A kamionon tartott 1 órás, körülbelül 20-25 fős csoportos körbevezetés mellett a látogatóknak lehetőségük volt a hotel egyik előadójában további érdekes előadások megtekintésére, melyek közül az első napon a Hikvision Mobil megoldásairól volt szó és annak újdonságairól. A gyártó mobil megoldás alatt azon rendszereit érti, melyek valamilyen úton hordozhatóak, vagy járművekbe szerelhetőek. A mobil eszközök terén, nagy újítás lesz az olyan egyszerű járműbe szerelhető rögzítők megjelenése, melyek Hik-connect segítségével elérhetőek lesznek. Lehetőségünk lesz a jövőben vezetői analitikák használatára, melyel ellenőrizhetőek a tömegközlekedésben dolgozó sofőrök viselkedését. Megjelenik a 10 órás akkumulátor üzemidővel rendelkező kijelző nélküli testkamera és az új PVR is, mely walkie-talkie funkciót is fog támogatni.A második napon a délutáni előadáson az AX HUB-ról hallhattunk, mely egy kétirányú rádiós kiegészítőkkel (mozgásérzékelő, nyitásérzékelő) rendlekező riasztórendszer, melyhez IP kamerák rendelhetők és a beállítása nagyon hasonlít egy NVR programozásához. A 32 rádiós egység fogadására alkalmas központ, viszonlag kis méretű és tökéletes partnerünk lehet kisebb objektumok védelmére, ahol a gyors és egyszerű telepíthetőség a kompakt kivitel és a vezeték nélküli megoldások előnyt jelenthetnek.

Az előadások között továbbá szerepelt állandó partnerünk a Western Digital is. A gyártó előadása a video rendszerek támogatásához szükséges merevlemezekről és az újonan megjelenő Western Digital Purple SD kártyákról szólt, melyeket kifejezetten kamerákba és egyéb videótechnikai rögzítő egységekbe terveztek.

Az esemény a RIEL Elektronikai Kft-vel, valamint a Power Biztonságtechnika Nagykereskedéssel együttműködésben jött létre.

Hikvision Hungary Kft.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában