SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. április 10. 12:35

Új fejlesztések az InterCom GSM modulban

A GSM kaputelefon modulhoz az InterCom GSM-hez új fejlesztések érkeztek, melyeket az új firmware frissítése után már használhatóak.
Megszűnt a beszélgetés utáni várakozási idő
Lehetőség van beállítani a beszélgetési időt az InterCom GSM-ben, melynek köszönhetően szabályozható, hogy ha valaki keres minket, akkor maximum mennyi ideig tud beszélni velünk. A funkció célja, hogy ne feledkezzünk bele a beszélgetésbe, mely hátrányosan érintheti az InterCom GSM-be helyezett SIM kártya egyenlegét. Idáig, ha a korlátozott idő előtt szakítottuk meg a beszélgetést, akkor ki kellett várni, hogy leteljen a beállított idő és csak utána tudtunk újabb hívást indítani.

Az új firmware-nek köszönhetően megadható az idő, mellyel a beszélgetés hosszát maximalizálhatjuk, viszont ha a beszélgetést befejeztük, akkor is kezdeményezhetünk újabb hívást anélkül, hogy lejárt volna a maximális beszélgetési idő.

Kimenet vezérlése beszélgetés alatt
A 9.2.0-es firmware-től elérhető a funkció, ami lehetővé teszi hogy a 2. kimenet vezérlési típusánál kiválasztható, hogy a kimenet akkor legyen aktív, ha beszélgetés folyik az InterCom GSM-en keresztül. A funkciónak köszönhetően visszajelzést adható a felhasználónak, hogy a hívás folyamatban van, vagy akár más eszköz felé is továbbítható ez az információ. A beszélgetés befejezését követően a 2. kimenet ismét visszaáll nyugalmi állapotba.

  • Az InterCom GSM kimenetei 1000 darab telefonszámról vezérelhetőek.
  • A kapu nyitása ingyenes rácsörgéssel lehetséges.
  • A GSM modul képes azonosítani a bejövő hívásokat a memóriában mentett telefonszámok alapján, így a 4 lakásos kaputelefon      funkción túl GSM alapú kapunyitóként is funkciónál az eszköz.
  • Amennyiben a 2-es kimenettel nem a hívás állapotát szeretnénk visszajelezni, akkor akár két kaput is vezérelhetünk a InterCom      GSM-mel.
  • Kommunikációja az analóg (4+n) alapú kaputelefon rendszerekhez van fejlesztve, így a legtöbb analóg rendszerű kaputelefonnal      kompatibilis, mint pl.: Urmet, Farfisa, Siedle, stb.
  • Hírlevél

    Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

    Cikkek hasonló témában