SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. április 10. 12:35

Új fejlesztések az InterCom GSM modulban

A GSM kaputelefon modulhoz az InterCom GSM-hez új fejlesztések érkeztek, melyeket az új firmware frissítése után már használhatóak.
Megszűnt a beszélgetés utáni várakozási idő
Lehetőség van beállítani a beszélgetési időt az InterCom GSM-ben, melynek köszönhetően szabályozható, hogy ha valaki keres minket, akkor maximum mennyi ideig tud beszélni velünk. A funkció célja, hogy ne feledkezzünk bele a beszélgetésbe, mely hátrányosan érintheti az InterCom GSM-be helyezett SIM kártya egyenlegét. Idáig, ha a korlátozott idő előtt szakítottuk meg a beszélgetést, akkor ki kellett várni, hogy leteljen a beállított idő és csak utána tudtunk újabb hívást indítani.

Az új firmware-nek köszönhetően megadható az idő, mellyel a beszélgetés hosszát maximalizálhatjuk, viszont ha a beszélgetést befejeztük, akkor is kezdeményezhetünk újabb hívást anélkül, hogy lejárt volna a maximális beszélgetési idő.

Kimenet vezérlése beszélgetés alatt
A 9.2.0-es firmware-től elérhető a funkció, ami lehetővé teszi hogy a 2. kimenet vezérlési típusánál kiválasztható, hogy a kimenet akkor legyen aktív, ha beszélgetés folyik az InterCom GSM-en keresztül. A funkciónak köszönhetően visszajelzést adható a felhasználónak, hogy a hívás folyamatban van, vagy akár más eszköz felé is továbbítható ez az információ. A beszélgetés befejezését követően a 2. kimenet ismét visszaáll nyugalmi állapotba.

 • Az InterCom GSM kimenetei 1000 darab telefonszámról vezérelhetőek.
 • A kapu nyitása ingyenes rácsörgéssel lehetséges.
 • A GSM modul képes azonosítani a bejövő hívásokat a memóriában mentett telefonszámok alapján, így a 4 lakásos kaputelefon      funkción túl GSM alapú kapunyitóként is funkciónál az eszköz.
 • Amennyiben a 2-es kimenettel nem a hívás állapotát szeretnénk visszajelezni, akkor akár két kaput is vezérelhetünk a InterCom      GSM-mel.
 • Kommunikációja az analóg (4+n) alapú kaputelefon rendszerekhez van fejlesztve, így a legtöbb analóg rendszerű kaputelefonnal      kompatibilis, mint pl.: Urmet, Farfisa, Siedle, stb.
 • Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Cikkek hasonló témában

  Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

  A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.