SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. április 16. 10:59

Formát bont az UNV?

A megszokott dizájntól merőben eltérő mini PTZ kamerákat dobott piacra az Uniview. Bár a mini PTZ-ket egyelőre a tengerentúli piacokon kezdték el árusítani, a Star Wars filmek birodalmi vallató-droidjára erősen hajazó UNV kamerákban jó eséllyel már most felfedezhetjük a gyártó új formatervezési irányvonalát.
A mini PTZ sorozatról egyelőre kevés technikai információ áll rendelkezésre, de a gyártó tájékoztatása szerint a széria egyelőre egy-egy 2 és 5 MP-es kamerát tartalmaz, amelyek külön-külön tartoznak a tavaly bevezetett Easy és a Prime sorozatokhoz. A mini PTZ-k egy új irányvonalat képviselnek az UNV repertoárjában, hiszen egyedi formavilágot mutatnak, amellyel kapcsolatban nem tisztázott, hogy kísérletezgetést, vagy az UNV kamerák jövőbeli kinézetének fő irányvonalát látjuk-e már most.

Könnyen beállítható és telepíthető
A hagyományos kamerák bonyolult konfigurációjától és telepítésétől eltérően az új mini PTZ hálózati kamerák telepítése a gyártó szerint csak néhány percet vesz majd igénybe. A gyors telepítés három egyszerű és rugalmas telepítési eljárást biztosít mennyezetekre, falakra és állvány felületekre. A felszerelést követően akár Wi-Fi kapcsolattal is villámgyorsan be lehet állítani a mini PTZ kamerákat.

Kitűnő teljesítmény
Az 5MP-es mini PTZ modell super-starlight technológiát használ, amely kristálytiszta képet ad, legalább 0,0005 lux megvilágítás mellett. Emellett a 120dB-es True WDR alkalmazásával javítani tud a túlexponált és sötét jeleneteken, így létrehozható egy kiegyensúlyozottabb, végső kép. A mini PTZ kamerák várhatóan2,7 ~ 13,5 mm-es lencsékkel érkeznek.

Az UNV feltételezett új formavilágával érkező kamerákról szóló hírekről azonnal beszámolunk a jövőben. További UNV információkért keressék termékmenedzserünket:

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36 (30) 819 2647
Forrás: unview.com

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában