SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2019. április 29. 7:33

ASC Global Magyarország Kft. név alatt folytatjuk tevékenységünket!

PR hír

2019. áprilisától ASC Global Magyarország Kft. név alatt folytatja tevékenységét az egykori TellSystem Communication Kft.
Sajnáljuk, ha a névváltozással nehézségeket okoztunk, a jövőben nem kívánjuk többé módosítani. A jelenlegi változásnak technikai okai vannak, melyet nem tudtunk másként megoldani.

A váltással járó teljes átállás a következő időszakban fog lezajlani, melyről tájékoztatni fogjuk partnereiteket. A korábbi weboldalak megszűnnek, így minden tartalmat az új oldalon tud elérni.

A weboldalunk új címe: www.ascglobal.hu
Hamarosan elérhetőek lesznek az új szórólapok és minden -korábban már megszokott- információs anyag is, frissített formában.

A változásnak és a tavaszi indulásnak köszönhetően egy három hónapos telepítői akcióval készülünk, mely 2019. május 2-tól lesz elérhető.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support