SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2019. május 6. 10:43

Új szintfolt a biztonságtechnikai beszállítók között –

Bemutatkozik az Ingram Micro Magyarország

Az Ingram Micro Inc. jogelődjét 1979-ben alapították, majd néhány névváltást és az összeolvadást követően 1991-ben nyerte el végleges formáját. Amerikából indulva fokozatosan építette ki a világ minden kontinensén „végvárait”. Magyarországi jogelődje már a ’80-as évektől kezdve folytatott – hazánkban elsőként – hagyományos, kétlépcsős számítástechnikai disztribúciót.
2000 márciusában a cég felvette az anyavállalat nevét, és megalakult az Ingram Micro Magyarország Kft. Mára, a hazai piac egyik vezető számítástechnikai disztribútorává vált. Az Ingarm Micro legfőbb törekvése, hogy olyan informatikai vállalatokkal kössön forgalmazói szerződést, melyek a maguk területén magas szintű technológiát képviselnek, elsőrangú technikai támogatást nyújtanak és termékkategóriájukban világpiaci szinten is vezető szerepet töltenek be. Jelenleg több mint 200 gyártó termékeivel állnak a viszonteladók rendelkezésére, magyarországi és németországi raktárkészletről egyaránt. A cég élen jár a legújabb IT technológiák alkalmazása terén is, fejlett e-commerce megoldásait – mint a megújult IMOnline webshop vagy a Cloud Marketplace – világszerte megelégedéssel használják partnereink.

2015-től kezdve a biztonságtechnikai piac szereplői felé is nyitottak az Axis Communications IP eszközeinek forgalmazójaként. A 2019-es évtől kezdve bevezettek egy összetett képzési sorozatot az Axis Communications biztonságtechnikai megoldásainak népszerűsítésére. Új gyártókkal is bővítették portfóliójukat, mint a Milestone Systems VMS szoftverlicencei és Husky rögzítői.


Kapcsolat:
Nagy Gábor - Axis termékmenedzser
Ingram Micro Magyarország

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában