SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2019. június 11. 10:07

1. Országos Biztonságtechnikai Horgászverseny

A Modern Alarm Kft. 2019. június 15-én, szombaton rendezi meg az első „Országos Elektronikus Vagyonvédelmi Horgászbajnok 2019” horgászversenyét.
A versenyre az elektronikus vagyonvédelmi szakmában dolgozó, kezdő és haladó horgászokat várjuk. A nap célja a közös élménygyűjtés és szórakozás. A versenyre csak érvényes állami vagy turista horgászjeggyel rendelkező személy nevezhet!

A verseny időtartama 5 óra! A szakmai részletekről érdeklődni Rác Gézánál lehet a 06 30 791-3334-es telefonszámon vagy a rac.geza@modernalarm.hu email címen.

A versenyen 80-100 horgászhelyet tudunk biztosítani, a versenyzők létszámát a jelentkezés sorrendjében töltjük fel, ezért fontos, hogy MINÉL HAMARABB NEVEZZEN!

Időpont: 2019. június 15., szombat, 7 – 18 óra
A verseny helyszíne: Százhalombatta, Benta tavak.


Díjazások:

1. Helyezett: 50 000 Ft értékű ajándék + serleg
2. Helyezett: 30 000 Ft értékű ajándék + serleg
3. Helyezett: 15 000 Ft értékű ajándék + serleg
4. Helyezett: ajándékcsomag
5. Helyezett: ajándékcsomag

Külön díjazásban részesül a legnagyobb halat kifogó, és a legígéretesebb kezdő horgász is.

A részletes kiírás megtekintéséhez, kérjük kattintson IDE!
Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.