SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. május 15. 7:43

A jó is lehet jobb? Avagy mire készül a GeoVision 2019-ben?

Vajon 2019-ben is érdemes a GeoVision újdonságaival megismerkedni? Ez nem kérdés, hiszen a Taiwan-i anyavállalat fejlesztői mindent megtesznek annak érdekében, hogy termékeik megbízható, naprakész partnerei legyenek megrendelőiknek. Nézzünk néhány újdonságot!
TAICS által hitelesítve, a még nagyobb rendszerbiztonság érdekében

A TAICS mozaikszó az angol Taiwan Association of Information and Communication Standards - kifejezésből származik. Feladata az Információs és kommunikációs technológiákhoz kapcsolódó szabványok előállítása Taiwan területén. A TAICS IP kamerákra vonatkozó szabványainak alkalmazása önkéntes alapon történik, a nemzetközi szabványokkal összehangoltan.

Több 2019-ben megjelenő új modell is rendelkezik “IoT Cyber Security of TAICS” minősítéssel. Mint például az első negyedévben piacra került két modell, a 2,0 Megapixeles box kamera, BX2700-FD és a 8,0 Megapixeles, MD8710-FD dóm kamera, amelyeket kifejezetten arcérzékelésre terveztek.

Tehát a videó-megfigyelés már jóval többet jelent, mint objektumaink monitoron keresztüli őrzése vagy az élőerő látókörének kiszélesítése. Modern elemzőszoftverek, AI technológia alkalmazásával, amelyek például arcfelismerést, viselkedés- és mozgáselemzést hajtanak végre, megelőzhetőek terrorcselekmények vagy akár balesetek is.

Milyen újdonságokkal találkozhatunk még?

A Standalone NVR modellek 4, 8, illetve 32 csatornás kivitelben lesznek elérhetőek, GV-SNVR0412 (4 csatornás) a harmadik negyedévben, míg a GV-SNVR3200 (8 csatornás) a negyedik negyedévben. De érdemes megemlítenünk a második negyedévben debütáló 8 csatornás GV-SNVR0812 modellt is. Mindegyik modell támogatja a H.265 és H.264 tömörítést és a 4K-s felvételeket.


A Smart Széria cikkszámából megtudhatjuk, hogy az adott modell Face Detection-t (FD), azaz arcérzékelést, vagy arcfelismerést Face Recognition-t (FR) támogat-e. Ezen szériába tartozik a Standalone Edge AI server, amely a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket használja ki, a még részletesebb, megbízhatóbb képelemzés érdekében.

Hogy melyik terméknek mi a kiváltója, azt a GeoVision Hungária honlapján megtalálják IDE kattintva.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.