SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Külföld

2019. május 14. 8:22

Nagysebességű biometrikus beléptető megoldások versenye

Az amerikai (USA) Honvédelmi Minisztériumának Tudományos és Technológiai Igazgatósága (DHS S&T) bejelentette, hogy május 16-án – a 2019-es Biometrikus Technológiai Seregszemle részeként – bemutató tart marylandi teszt-létesítményében a minisztérium tevékenységi körét támogató biometrikus megoldások témakörében.
Az idei seregszemlén a nagyssebességű arc-/írisz-/ujjlenyomatazonosító technológiák és szűrő/összevető algoritmusok versenyeznek egymással. A 2018-as seregszemlén 20 kormányügynökség képviselői előtt a világ 10 országából érkezett 11 fejlesztő/gyártó mutatta be megoldásait 364 önkéntes tesztalany segítségével, 4,368 teszt eseményt generálva a 10 napos rendezvény alatt.

Forrás: mdtf.org

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support