SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. június 5. 13:16

NVR8-16400F(1U) NVR

Napról-napra egyre népszerűbbek a rendkívül rugalmasan kialakítható és rendkívül gazdag funkcionalitást biztosítani képes hálózati képrögzítőkön alapuló videómegfigyelő-rendszerek. Mint mindegyik ilyen rendszerben itt is a rögzítőegység a rendszer lelke, ennek funkcionalitása határozza meg az egész telepítés működését.
A címben említett NVR különlegessége abban rejlik, hogy a már jól ismert videoanalitikai funkciók – vonalátlépés, steril terület, kamera szabotázs, tárgyfelügyelet – mellett ebben a modellben már rendelkezésre áll az arcfelismerés funkció is. Az ilyen rögzítőegységgel és természetesen a hozzá funkcióban passzoló kamerákkal kiépített rendszer számos, eleddig elérhetetlennek tűnő funkció használatát tudja gazdájának biztosítani. Az NVR-ben kialakított adatbázis segítségével pl. lehetőség nyílik az egyes személyek megfigyelt területen történő mozgásának követésére, engedélyezési és tiltó listák kialakítására is. Ugyanakkor ennek segítségével akár jelentősen leszűkíthető az adott személyhez köthető események megkeresése.

 • 16 csatorna 8MPx valósidejű rögzítés
 • 4K HDMI kimenet
 • Arcfelismerés, intelligens keresés. vonalátlépés, steril terület, kamera szabotázs, tárgyfelügyelet videonalitikai funkciók
 • Ütemező/kézi/mozgás/érzékelő rögzítési módok
 • Max. 2x 8TB tárolókapacitás
 • HTTPS, FTP protokolok
 • 1000MBps Ethernet csatlakozó
 • 12Vdc tápfeszültség
 • Információkérés:
  Petró László
  masco@masco.hu

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában

  Technical Support / dormakaba

  Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support