SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. június 5. 12:08

Pyronix kültéri XD érzékelők

A Pyronix bejelentette, hogy a kültéri XD érzékelőcsalád minden tagja EN Grade 2 és IV-es osztályú környezeti besorolást kapott.
Ezzel a telepítésnek új dimenziója nyílt, mert a Pyronix palettáról teljes körűen EN Grade minősítésű rendszer építhető ki, ami kimagasló védelmet biztosít kül- és beltéren egyaránt.

Az XD érzékelők bármilyen kültéri behatolást riasztással jeleznek, vagy ha kapcsolási zónaként programozzuk és Enforcer központhoz csatlakoztatjuk, értesítést küldenek vagy hangértesítéssel jeleznek Hik-Connect-en vagy ProControl+-on keresztül.

Kivételes teljesítmény
Az érzékelők speciális technológiákat – széltől hajladozó növények elleni és kétszenzoros kisállatvédelem – alkalmaznak, melyek révén megbízhatóan detektálják a biztonságot fenyegető veszélyeket, és minimálisra csökkentik a változó környezet által kiváltott téves riasztások arányát.

Rugalmas telepítés
Az eszköz kapható vezetékes és vezeték nélküli változatban, különböző szerelési tulajdonságokkal és szerelési magassággal. Az eszköz megfelelő módon telepíthető bárhova. Az eszközök egy része olyan kiemelkedő funkciókat – pl. kitakarásvédelem és anti-blocking technológia – is tartalmaz, amelyekkel általában csak magasabb besorolású eszközök rendelkeznek, és melyek révén ideális kültéri védelmet biztosítanak.

RIEL Support
A fent bemutatott eszközzel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között,
a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.

www.riel.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában