SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2019. június 5. 10:49

Gate Control PRO v7

Kapuvezérlő megoldásának új kiadásával jelentkezik a TELL Software Hungária Kft

Több hónapos fejlesztés eredményeként idén tavasszal megjelent a Gate Control PRO 7.0.0-ás verziója a TELL kínálatában.
Új firmware és remoter a stabil, megbízható működésért

A Gate Control BASE és Gate Control PRO a 7-es verziótól kezdve közös verzión, közös firmware-rel és remoterrel fog működni. Fontos megjegyezni azonban, hogy az új firmware jelenleg még csak 4G-termékeknél került bevezetésre.

Új funkciók, jobb felhasználói élmény

A Gate Control PRO 7-es verziója számos új technikai és kényelmi funkciót tartalmaz. Új funkcióként jelenik meg többek között a felhasználók tömeges törlése, az eszköz zárolása és a távoli újraindítás lehetősége is. A kényelmi funkciók között említhető például, hogy a távoli hozzáférések ezentúl külön menüpontban kezelhetők.

Gate Control PRO V7 új firmware verzióval (firmware: 7.1.0, remoter: 7.0.1)

A Gate Control PRO 7-es főverziójának megjelenése óta már megjelent a termék egy újabb kiadása is. Ez az új verzió csak firmware oldalon tartalmaz új funkciót, amelynek köszönhetően mostantól lehetőség van SMS-sel történő kapunyitásra is.

Az SMS-sel történő kapunyitás lehetősége vészfunkcióként szolgál, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy szükség esetén a mentők, illetve a tűzoltók be tudjanak jutni az adott ingatlanba. A kapu kinyitása a diszpécserszolgálat munkatársa által történik. Ezt követően a kapu nyitott helyzetben is marad és nem reagál sem az időzítésekre, sem pedig egyéb vezérlési módokra. Ezzel biztosítható vész esetén a kapu szabad átjárhatósága.

Amennyiben többet szeretne megtudni a TELL Gate Control termékcsaládjáról, kérjük, látogasson el a TELL honlapjára a www.tell.hu oldalon.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában