SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. június 11. 7:58

Új, Grade 3-as behatolásjelző rendszer a Johnson Controls kínálatában

A gyártó által széleskörűen (kisebb üzletektől az irodaházakig) alkalmazható, szolgáltatás-gazdag riasztórendszerként jellemzett, az EN Grade 3 szabványnak megfelelő új DSC PowerSeries Pro család tagjai 4/16 (típustól függően) nagyfeszültségű programozható kimenettel (PGM) rendelkeznek.
Egyéb előnyei mellett, ez a tény is kifejezheti a cég elkötelezettségét a nagyméretű rendszerek támogatására. Úgy az egyes rendszerelemek közti belső kommunikáció, mint a külső (pl. távfelügyelet) irányába továbbított adatok 128 bites AES titkosítással rendelkeznek. Az új termék alkalmas hibrid - vezetékes és rádiós jelátvitellel rendelkező eszközöket egyaránt tartalmazó – rendszer kiépítésére. A vezetéknélküli jelátvitel a cég nagy távolságok áthidalását is támogató PowerG (többcsatornás, frekvenciaugrásos, kétutas kommunikációt biztosító) technológiájára épül. Hibrid kiépítés esetén a PowerSeries Pro „mindössze” az EN Grade 2 követelményeit teljesi. A jelen kor követelményeinek megfelelően, a DSC PowerSeries Pro felprogramozásához elegendő lehet egy tablet / okostelefon is.

Forrás: Johnson Controls

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában