SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. június 11. 8:54

4-/8-csatornás, vibráció-álló NVR-ek a Hanwha Techwin kínálatában

Az új, 4- és 8-csatornás kivitelben elérhető, kifejezetten gépjárművek (tömegközlekedés, fuvarozás) videomegfigyelő rendszereihez kifejlesztett, „rezgésbiztos” hálózati videorögzítő (NVR) megoldásokkal rukkolt elő a koreai gyártó.
A mindössze 250mm x 210mm alapterületet elfoglaló, robusztus kivitelű, kétutas audio kommunikációt támogató Wisenet TRM-410S és TRM-810S megfelel a céliparági EN50155, EN-50121 és EN-61373 szabványoknak. Ennek megfelelően, kiemelten alkalmasak – a Hanwha Techwin jellemzése szerint – vonatokon, buszokon telepített CCTV kamerák képanyagának rögzítésére. Az új, max. 4TB tárkapacitású, PoE és PoE+ tápellátást támogató NVR-ek a H.265 tömörítési szabvány mellett támogatják H.264 és MJPEG tömörítéseket. A TRM-810S mindemellett RAID opcióval is rendelkezik.

Forrás: Hanwha Techwin

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.