SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2019. június 26. 15:39

Az AMIKO HOME már Angliában is kapható

Rendkívül sikeres hetet tudhat maga mögött az AMIKO HOME magyar csapata. Európa legnépszerűbb biztonságtechnikai kiállításán, az IFSEC-en több, mint 10 országból érkeztek új érdeklődők a cég standjához. A kiállítást követően a cég angliai kirendeltsége megkezdte működését, a beérkező megrendeléseket már onnan fogják kiszolgálni. Az újonnan bemutatott termékek közül elsősorban a DIY wifis és okos kamera szettek, valamint a legújabb okos otthon eszközök iránt volt kimagasló az érdeklődés.
Az IFSEC szakmai konferencia és kiállítás rendkívüli sikereket hozott a cég további európai terjeszkedését illetően. Számos környező országból, valamint Nyugat-Európából is igény mutatkozott az AMIKO HOME által kínált termékek iránt. A kiállítás ideje alatt voltak visszatérő, az AMIKO HOME márkát már ismerő telepítők is, akik az újdonságok iránt érdeklődtek, de akadtak olyan cégek is, akik együttműködést ajánlatottak a számukra még ismeretlen márka értékesítése és telepítése kapcsán. A kiállítás helyszínét a London Excel adta, aminek köszönhetően a legtöbb szakember természetesen Angliából és Írországból látogatta meg a magyar cég standját.

A legújabb wifis kamera szettek, valamint az önállóan, gyorsan (DIY) és akár teljes egészében vezeték nélkül telepíthető otthoni kamera megoldások és okos otthon eszközök elsősorban egyszerűségükkel és áraikkal hívták fel magukra a viszonteladók, valamint a telepítők figyelmét. Az IFSEC kiállítás legnépszerűbb AMIKO HOME termékei:

 • Előre konfigurált wifi kamera szettek
 • Videó kapucsengő (kétféle változat)
 • 100%-ban vezeték nélküli kamera (elemmel vagy napelemmel) - HAMAROSAN
 • Ujjlenyomat leolvasós lakat (kétféle változat) - HAMAROSAN
 • Bluetooth vezérlésű okos ajtózár
 • Az AMIKO HOME standra látogató érdeklődők nyereményjátékon vettek részt, akik közül egy szerencsés a kiállítás után egy 4 kamerás wifis kamera szettel lett gazdagabb.

  A londoni kiállítás tapasztalatai és a látogatók visszajelzései is azt mutatták, hogy a viszonteladók és a telepítők az AMIKO HOME termékekre nem csupán valódi alternatívaként, de a számukra hosszú távon elvárt jövedelemszintet biztosító bevételi forrásként tekintenek.

  Az európai viszonteladói hálózatról, az együttműködés lehetőségeiről, valamint a legújabb termékekről érdeklődni a sales@amikohome.com email címen lehet.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában