SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

2019. július 1. 12:21

Ismét díjat nyert a Verso

A RedDot design díj és a CEDIA AWARDS után a 2N Verso elnyerte a „Commercial Integrator BEST Award 2019” díjat is.
A „Commercial Integrator BEST Award”-ot csak azok a termékek nyerhetik el, amelyek az integrátori piacon forradalmi újdonságokkal rendelkeznek, és innovatív, versenyképes, számos fejlett és gyakorlati funkcióval rendelkeznek, amelyeket az integrátorok nagyra értékelnek.
Örömmel jelenthetjük be, hogy az első LTE intercom a világon, amelyet 2019. június 12-én elnyerte ezt a rangos díjat! A díjátadó ünnepség az InfoComm 2019-es kiállításon, Orlandoban volt. A terméket szakértők, integrátorok és a Commercial Integrator magazin szerkesztői választották ki.
Az indoklás 2N LTE Verso 3 fő tulajdonságát emelte ki:

Ideális utólagos felszereléshez. Az LTE-csatlakozásnak köszönhetően – amely SIM kártyás kommunikációs csatlakozást jelent - a 2N LTE Verso nem függ a rendelkezésre álló kábelezési és üzenetrögzítő egységektől, és ez lehetővé teszi az egyszerű és költséghatékony integrációs folyamatot.
Biztonságos konfiguráció felhő használatával. Az integrátorok csatlakoztathatják a 2N LTE Verso-t az LTE hálózatokhoz a My2N.com portálon keresztül, és így képesek konfigurálni az összes funkcióját a világ bármely pontjáról biztonságos VPN-kapcsolaton keresztül.
14 modul közül lehet választani. A kereskedelmi integrátorok egyedi modult választhatnak a számukra legmegfelelő technológiával. A technológiai lehetőségek közé tartozik az RFID-olvasó, a Bluetooth vagy az ujjlenyomat-olvasók stb.

A nyertes 2N LTE Versoról a commercialintegrator.com, vagy a Commercial Integrator magazin júliusi számában olvasható.

A Young B.T.S. Kft. a 2N húzótermékeként évek óta forgalmazza a 2N Verso készülékeket, így az LTE altípusokat is. További információkért keressék 2N termékmenedzserünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
+36 (1) 452 2647

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában