SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Külföld

2019. július 8. 7:32

Arcazonosító technológiával gyorsítják a jogosítványmegújítást Hollandiában

A holland közlekedési felügyelet (RDW) a Cognitec biometrikus arcazonosító megoldásával erősítette digitális jogosítványmegújító platformját.
A továbbfejlesztett platform már az ország 15 megyéjében működik. További 15 rendszert kívánnak üzembe állítani 2019. végéig. A teljes rendszer a jogosítvánnyal rendelkezők mintegy 25%-ának könnyítheti meg a kötelező ügyintézést. A tesztidőszak végén (2020) dönt az illetékes minisztérium arról, hogy a rendszer alkalmazását kiterjesztik-e valamennyi hivatalra. Az ügyfelek feltöltik az új fotót a rendszerbe, melyet a Cognitec megoldása összevet a rendszerben már szereplő fotóval és ellenőrzi a személyazonosságot és a feltöltött fotó – az elvárt paramétereknek való – megfelelőségét.

Forrás: Cognitec

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support