SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Külföld

2019. július 8. 7:32

Arcazonosító technológiával gyorsítják a jogosítványmegújítást Hollandiában

A holland közlekedési felügyelet (RDW) a Cognitec biometrikus arcazonosító megoldásával erősítette digitális jogosítványmegújító platformját.
A továbbfejlesztett platform már az ország 15 megyéjében működik. További 15 rendszert kívánnak üzembe állítani 2019. végéig. A teljes rendszer a jogosítvánnyal rendelkezők mintegy 25%-ának könnyítheti meg a kötelező ügyintézést. A tesztidőszak végén (2020) dönt az illetékes minisztérium arról, hogy a rendszer alkalmazását kiterjesztik-e valamennyi hivatalra. Az ügyfelek feltöltik az új fotót a rendszerbe, melyet a Cognitec megoldása összevet a rendszerben már szereplő fotóval és ellenőrzi a személyazonosságot és a feltöltött fotó – az elvárt paramétereknek való – megfelelőségét.

Forrás: Cognitec

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.