SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. július 8. 7:33

Ha „ez” valakinek kínai, akkor a Behavox új megoldása lehet rá a megoldás

A Big Data és MI (mesterséges intelligencia) alapú viselkedéselemző megoldásokat fejlesztő Behavox piacra dobta továbbfejlesztett hangazonosító megoldását, mely képes megbirkózni a kínai nyelv jelentette kihívásokkal.
A cég Behavox Voice márkanéven tavaly piacra dobott hangrögzítő, biometrikus azonosító és elemző megoldása (a cég állítása szerint) 94%-os pontossággal képes egy zajos környezetben rögzített beszélgetés alapján a társalgókat azonosítani (min. 5 percnyi hanganyag szükséges) és az elhangzottakat „írásba foglalni”. Ez év elején a spanyol nyelvvel bővült a Behavox Voice szolgáltatáskészlete, de a kínai nyelv (mandarin és kantoni dialektus) komoly kihívást jelentett a fejlesztőknek, mivel a beszélt szövegben nehézkes a két nyelvjárást megkülönböztetni egymástól, ráadásul a beszélők sokszor váltanak a két nyelvjárás között.

Forrás: Behavox

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support