SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2006. június 28. 0:00

Bticino Sfera

kaputelefon család

Forgalmazó: Dial-Comp Kft.
Gyártó: Bticino Spa
A biztonságtechnikáról a legtöbb embernek a lakásriasztó jut az eszébe, pedig a biztonság a kapunál kezdődik. A Dial-Comp Kft. az olasz Bticino spa kiváló minőségű audio és video kaputelefon rendszereinek kiemelt forgalmazója. A Bticino márkajelzés alatt több kaputelefon család létezik. A Sfera kaputábla moduláris kialakítása révén mindenhol optimálisan használható a lakásszámtól függetlenül. Süllyesztett vagy falon kívüli kivitelben szerelhető, de postaládával kombinálva is alkalmazható.

A Sfera kaputelefon család három kivitelben készül. A Sfera moduláris előlapjának anyaga sajtolt vagy húzott alumínium, selyemfényűre eloxálva, de ettől eltérő 8 különböző színben is kapható. A Sfera monoblokk kivitel 2 színben, rozsdamentes acél öntvényből készül, ezáltal nagyobb biztonságot nyújt a vandálok ellen, de a teljes biztonságot Sfera vandálbiztos kaputábla nyújtja. A Sfera vandálbiztos kaputábla anyaga 316L típusú polírozott rozsdamentes acéllemez. A névtábla vagy kijelző (grafikus vagy alfanumerikus) rész polikarbonátból készül és a karcolásmentesség érdekében speciális felületkezelést kapott.

A Bticino Sfera kaputáblák moduláris felépítésűek így egy-két lakásos családi házaknál éppúgy alkalmazhatóak, mint a nagyobb lakásszámú lakóparkoknál, szállodáknál. Az olasz mérnökök mindegyik Sfera kaputáblánál a rendkívül tetszetős megjelenésre és a könnyű telepíthetőségre törekedtek, a magas szintű hang és képminőség megtartása mellett. Nyomógombos, alfanumerikus vagy grafikus kijelzővel ellátott változatok, több kültéri egység alkalmazása egy rendszeren belül és a kaputáblák közvetlen elérése (kitekintő funkció, ami több kapu estén is megmarad) közkedvelt beléptető rendszerré tette irodákban, közintézményekben és ipari létesítményekben is. A Bticino Sfera kaputáblák igényes, „dizájnos” formavilága, valamint kissé magasabb árkategóriája elsősorban az igényes lakóházak, lakóparkok, irodák, irodaházak és bankok részére megfelelő.

A Sfera kaputábla család a Bticino összes, azaz az analóg 4+n vezetékes, a 2 vezetékes buszos és a 6-8 vezetékes buszos rendszerhez egyaránt választható. A grafikus kijelzővel ellátott erősítő modul maximum 1000 kereszt- és vezetéknevet képes tárolni. Mindegyik Sfera modul rendszerhez való csatlakozása oldható gyorscsatlakozókkal történik, melyek lehetővé teszik a rendszer előkábelezését és a gyorsabb telepítést. Ha később a rendszer egy részének leválasztása vagy a berendezések cseréje válik szükségessé, ez könnyen és gyorsan elvégezhető. Nincs szükség a vezetékezés megváltoztatására, csak ki kell húzni a csatlakozókat, majd újra csatlakoztatni őket.

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában