SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. szeptember 11. 9:29

Az intelligens videorendszerek alkalmazása túlmutat a biztonságon

A Video Analytics bármely biztonsági szint növelését célzó stratégia fontos eleme, azonban üzleti előnyöket is hordoz a biztonsági megfontolások mellett.
A képtartalomelemzést futtató kamerák és a metaadatokon alapuló statisztikai lehetőségek mára lényegesen többet hordoznak a vagyonvédelmi szempontoknál. Segítséget nyújthatnak üzleti döntések meghozatalában, költségcsökkentési és hatékonyságnövelési folyamatok részévé válhatnak.

Mindezek mellett természetesen a tartalomelemzési fejlesztések egyik fő iránya az elérhető funkciótartalom és az érzékelési hatékonység növelése. A kültéri telepítések időjárási körülményekkel szemben ellenálló, téves riasztásokat hatékonyan megelőző algoritmusai akár kiterjesztett érzékelési távolságok mellett is megbízhatóan működnek.

Cikksorozatunkban ezeket a funkciókat bemutató rövid ismertetőkkel készülünk, melyek a kültéri intelligens érzékelési lehetőségeken, ill. üzleti célú adatszolgáltatásokon túl a gépi tanulás új dimenziójáig vezetnek.
A termékekről bővebb információt kaphat az SecuriForum Kiállítás L3 standján.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában