SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. október 2. 11:35

Teljes kameracsaládok a Videosec kínálatában

Egy kamera képességeit a szenzora, lencséje, chipkészlete, firmvere határozzák meg, ami belekerülhet többféle házkialakításba. Kerülhet bele fix látószögű vagy varifokális objektív, kerülhet dóm- vagy csőkivitelű kameraházba, így kameracsaládként hivatkozhatunk rájuk.Az idei év újdonsága, az 5 MegaPixel felbontású Starlight kamerák termékcsaládja teljessé vált a motorizált, f/1.2 nagyfényerejű objektívvel, mikroSD kártyahellyel, riasztási és audió ki/bemenettel szerelt dóm- és csőkamerák megérkezésével. Ha a cél a kompromisszummentes képminőség, a képanalitika, mindez optimálisan alacsony sávszélesség-igény mellet, a Videosec 5MP Starlight kameracsaládból válasszunk kamerát. Ha élőben is meg szeretne győződni a kamerák képességeiről, a SecuriForum kiállítás I1 standján várjuk Önt.
Az L-sorozatú Videosec kamerák közös jellemzője a verhetetlen ár-érték arány mellett nyújtott kiegyensúlyozott, magas képminőség nappal és éjjel is. A termékcsalád a fixfókuszú 2MP és 4MP felbontású dómkamerák érkezésével vált teljessé, így már elérhetőek fix és varifokális objektívvel, cső- és dómházban, 2 és 4 MegaPixel felbontású szenzorral.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában