SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. október 7. 8:13

Új IP CCTV dome kamerákkal bővült Wisenet Q család

A Hanwha Techwin 5 megapixeles, ún. „laposszemű”, integrált (20m-es hatótávolságú) IR sugárzóval rendelkező, kifejezetten párás környezethez tervezett, kültéri dome kamerákkal bővítette Wisenet Q termékcsaládját.
A „laposszemű” jelző a Wisenet QNE-8011R (2.8mm es optikával) és QNE-8021R (4.0 mm es optikával) dome-ok esetében is azt a tényt takarja, hogy az optika előtt lapos felület található, nem búra, megelőzendő különböző - a képalkotás minőségét gyengítő - anomáliákat, mint pl. az IR fény visszatükröződését. Amint az már a Wisenet Q család esetében megszokott, az új kamerák is valós D/N, továbbfejlesztett (120dB) WDR, WiseStream II és optika torzításokat csökkentő (LDC) funkciókkal érkeznek. Az új dome-ok szintén alkalmasak harmadik fél által fejlesztett intelligens videotartalom-elemző szolgáltatások futtatására, a Techwin fejlesztései mellett. Az új termékek is támogatják a többszörös, akár eltérő tömörítési eljárással generált (H.265, H.264, MJPEG) jelfolyamok továbbítására. Végül, de nem utolsó sorban az Wisenet Q család legfrissebb tagjai is ONVIF kompatibilisek.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában