SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. október 7. 8:15

Az idei Sicurezzan startol a Tecnoalarm új családja

A több mint 40 éves olasz, biztonságtechnikai „nagy ágyú”, hazája és a közép-/dél-európai térség egyik legnagyobb seregszemléjén, a milánói Sicurezzan mutatja be legújabb, Evolution fantázianévre keresztelt behatolásjelző termékcsaládját.
Az új, kétirányú rádiókommunikációra, továbbá videó alapú riasztás-visszaigazolásra képes, a Tecnoalarm menedzsment szoftvere segítségével programozható Evolution minden porciákája Olaszországban készül. Az Evolution alapvetően rádiós riasztórendszer, de hagyományos (vezetékes) rendszerelemek is csatlakoztathatók hozzá RS485 soros busz segítségével. A 30 000 eseményt tárolni képes Evolution központ kettős kommunikátorral (4G/3G és LAN) érkezik. A 2A-s tápegység és a 7Ah-s akku fogadásának képessége biztosítja az akár 12h-s áthidalási idő biztosítását. A beléptetési funkciót a mobil applikáció, és az RFID kártyák kezelésének képessége teszi teljessé, a már megszokott tokenek és kezelők mellett. A biztonság jegyében, a távoli elérés minden szegmensére kiterjed a Tecnoalarm online szolgáltatáscsomagja (DDNS, levelező szerver, stb.). Ha mind ez nem lenne elegendő, a design – mely a Pininfarina keze nyomát viseli magán – továbbra is elbűvöli az elegáns szépségre fogékony telepítőket és megrendelőket. További részletek a Sicurezza 2019 kiállításon.

Forrás: Tecnoalarm

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában