SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. október 15. 8:53

Nagy sikerrel mutatkozott be a TANlock termékcsalád a SecuriForum Kiállításon

A múlt héten megrendezésre kerülő szakmai kiállításon, a SecuriForumon mutatkozott be első körben a TANlock (elektromos zár) termékcsalád, amely iránt nagy érdeklődés mutatkozott.
A családi vállalkozásként indult fröccsöntő üzem mára 7 céggel működő cégcsoporttá nőtte ki magát, mely 22 országban, 34 értékesítő partnerrel és 330 munkatárssal működik.
A 30 éves múlttal rendelkező FATH cégcsoporthoz tartozó FATH Mechatronics németországi cég fejleszti a TANlock termékcsaládot. A TANlock hazai forgalmazását és képviseletét az ASC Global Magyarország Kft. látja el.

A TANlock termékcsalád a rack szekrények, villamos elosztószekrények, ipari berendezések és egyéb hasonló ajtók védelmét látja el. A TANlock feladata a személyek azonosítása és zár nyitása a megfelelő jogosultság esetén.
A TANlock-hoz számos személyi azonosító modul választható: PIN kódos, RFID, ujjlenyomatolvasó, vénaszkenner vagy érintőkijelző. A TANlock alkalmazható önálló vagy hálózati módban is.

TANlock Zero - Egyszerűen biztonságos és sokoldalú

Az 5 V (TTL), 12 V és 24 V bemeneti jel segítségével a TANlock Zero könnyen hozzáadható a meglévő infrastruktúrájához, ezért megfelelő választás lehet, ha már van megfigyelt hardvere.
A TANlock Zero a helyi azonosítást követően nyitni is tudja a zárat, de akár távolról is vezérelhetjük a beléptető rendszeren, a riasztóközponton vagy akár egy GSM modulon keresztül.

TANlock 3 - A moduláris beléptető rendszer

Az egyedi hitelesítési moduloknak (TAM) köszönhetően, a TANlock 3 szinte minden ügyfél igényeihez hozzáigazítható. A TAM-ok (TANlock hitelesítési modulok) kicserélhetőek és megváltoztathatóak a szükséges hitelesítési módszerre, még évekkel később is.
A számos szabványos interfészen keresztül könnyedén beállíthatja a TANlock 3-at az informatikai infrastruktúrájába.


Jellemzők:

• PoE: Power over Ethernet • HTTPS • Syslog • MS Active Directory, LDAP, RESTful API
• Web API • Kéttényezős hitelesítés • SNMP


Termék bemutató videó IDE kattintva

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában